PHP5 24 óra alatt. Vélemények?
Szeretnék webfejlesztést tanulni. Aki olvasta ezt a könyvet tudna mondani tapasztalatokat a könyvről?
Több programozási nyelvben van tapasztalatom, de a webfejlesztéshez sajnos nem értek.
Én a JavaSricp 24 óra alatt-ot olvastam el, az jó volt.
Hasoló lehet ez is.
Nagyon élveztem a könyv olvasását, és bár mivel nem sokat használom 17 évesen a nyelvet, egy órás visszaemlékezés után mindenre emlékeznék. (aszt hiszem :) )
Hajrá :P
Ha tényleg van tapasztalatod prognyelvekben, főként C, akkor nem lesz nagy dolog megtanulni a PHP-t.
Mondjuk a PHP SQL nélkül nem sokat ér.
SQL is tervben van. Ahhoz vmi konyitok, alap lekérdezések, táblák létrehozása dobása, szal alap dolgok.
Arra gondoltam, hogy HTML szintaktikát gyors átrágom, aztán PHP+MySql, aztán CSS.
Én 1 év alatt sem tudtam megtanulni ebből a könyvből. Egyszerűen nem fogta be az agyam. De Udemy online kurzus angolul pedig szinte "felszívódott", így pár év elteltével megnéztem megint a PHP24 óra alatt és van benne elég hiba, nem csak szintaktikai... De ezzel tele van a Google-n panaszokkal.
Én csak sajnálom hogy nem adtak feljavított verziót, vagy PHP7 24 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!