Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP5 24 óra alatt. Vélemények?

PHP5 24 óra alatt. Vélemények?

Figyelt kérdés

Szeretnék webfejlesztést tanulni. Aki olvasta ezt a könyvet tudna mondani tapasztalatokat a könyvről?

Több programozási nyelvben van tapasztalatom, de a webfejlesztéshez sajnos nem értek.

2010. dec. 12. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a JavaSricp 24 óra alatt-ot olvastam el, az jó volt.

Hasoló lehet ez is.

Nagyon élveztem a könyv olvasását, és bár mivel nem sokat használom 17 évesen a nyelvet, egy órás visszaemlékezés után mindenre emlékeznék. (aszt hiszem :) )

Hajrá :P

2010. dec. 12. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg van tapasztalatod prognyelvekben, főként C, akkor nem lesz nagy dolog megtanulni a PHP-t.

Mondjuk a PHP SQL nélkül nem sokat ér.

2010. dec. 12. 20:20
 3/9 A kérdező kommentje:

SQL is tervben van. Ahhoz vmi konyitok, alap lekérdezések, táblák létrehozása dobása, szal alap dolgok.

Arra gondoltam, hogy HTML szintaktikát gyors átrágom, aztán PHP+MySql, aztán CSS.

2010. dec. 13. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
ha szeretsz minden oldalon kijavitani 10 hibat, akkor a php 24 ora alatt tokeletes. probalkozz a fekete konyvvel.
2010. dec. 17. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
PHP 24 óra alatt nagyon igénytelen, szerintem.. Tudom viszont ajánlani nagygusztav.hu webprogramozás jegyzetét. Szerintem elég jó, utána pedig a feketekönyvet.
2010. dec. 18. 00:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a gond ezekkel, hogy egy komplex weboldal működésének logikáját nem tudja elsajátítani ezekből az ember. Tehát hiába ismered a html+php+sql -t mint nyelvet, nem tudod, milyen logika kell, hogy működtesse a weboldalt, mi az amit leprogramozz.
2010. dec. 18. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
jo, mondjuk en felteteleztem, hogy tud programozni. Akkor egy tetszoleges algoritmusok es adatszerkezetek konyvvel kezdj baratkozni.
2010. dec. 20. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Webfejlesztést tanulok én is, html, css és javascript úgy nagyjából megvan, csnáltam már weboldalt, de a php-t most kezdtem el. Szerintetek tudnék tanulni vmit ebből a könyvből? alapokat
2015. szept. 23. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 1 év alatt sem tudtam megtanulni ebből a könyvből. Egyszerűen nem fogta be az agyam. De Udemy online kurzus angolul pedig szinte "felszívódott", így pár év elteltével megnéztem megint a PHP24 óra alatt és van benne elég hiba, nem csak szintaktikai... De ezzel tele van a Google-n panaszokkal.

Én csak sajnálom hogy nem adtak feljavított verziót, vagy PHP7 24 óra alatt.

2017. máj. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!