Hogy lehet sima .hu-s honlapot készíteni?
Figyelt kérdés
Olyat ismerek h ...mlap.hu vagy ...gportal.hu, de én olyat szeretnék ami sima .hu -s. Ezért fizetni kell?2010. nov. 30. 17:29
2/8 anonim válasza:
Igen. De ez nem egy weboldal, hanem domainnek hívják ami névszervereken keresztül egy tárhelyre mutat. Tehát rendelkezned kell egy tárhellyel, egy domainnel és a tárhelyen egy kész weboldallal. Keress google-ben domain regisztrátorokra.
3/8 anonim válasza:
Ja és kiegészítem annyival, hogy tévhitben éltek, a weboldalakat nem lehet úgy összelegózni ahogy az mlap-on vagy gportalon teszitek, ezt iskolában tanulják webprogramozás néven. Alap dolgokat persze mindenki elsajátíthat.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
"a .hu-ra végződő oldal egy egész szerver. de ez bonyolult. amúgysem hiszem, hogy értenél belőle bármit is. "
úgy tűnik te se értesz ;)
6/8 anonim válasza:
Ha komolyan akarsz weboldalakkal foglalkozni, akkor először tényleg az elméletet kéne elsajátítani.
Kezdetnek mondjuk a html/css/php/javascript +sql nyelvekkel kell ismerkedni, mellette esténként olvasni Tannenbaum Számítógép-Hálózatok könyvét, és akkor már lehet fogalmad erről a témakörről.
7/8 anonim válasza:
"ezt iskolában tanulják webprogramozás néven"
Én például 11 évesen itthon tanultam meg :D
Jelenleg 12 vagyok :D
8/8 anonim válasza:
ez nem ilyen egyszerű.egy csomó dolognak kell megfelelned pl,és ezt el kell bírálni.és ha jól tom fizetni is kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!