Hogyan orvosoljam ezt a hibát? (joomla)
Már több oldalt is megcsináltam ilyen tartalomkezelő rendszerrel és eddig semmi baj nem volt vele. De most valami nem működik felraktam a joomla fájljait a tárhelyre, de egyfolytában ezt a hibaüzenetet kapom: Warning: JLoader::include(/var/www/weboldala.net/petrixd/www/libraries/pattemplate/patTemplate.php) [jloader.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/weboldala.net/petrixd/www/libraries/loader.php on line 80
Warning: JLoader::include() [function.include]: Failed opening '/var/www/weboldala.net/petrixd/www/libraries/pattemplate/patTemplate.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/weboldala.net/petrixd/www/libraries/loader.php on line 80
Fatal error: Class 'patTemplate' not found in /var/www/weboldala.net/petrixd/www/libraries/joomla/template/template.php on line 29
Tudom is hogy mit jelent de mivel nem nagyon értek a php-hoz nem tudom kijavítani. Valaki nem tudna ebben nekem segíteni?
nem,be kell lépni a webes mysql-be és törölni mindet
mysql-be a tárhelyedet üzmeltető oldalról tudsz az admin felületről belépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!