Blogot szeretnék írni, de nem tudom hogy hogyan tudom a témám egyedivé tenni! Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Már meg is találtam azt a témát ami tetszene, viszont halvány lila gőzöm nincs hogy hogyan kell megcsinálni!
Valaki megcsinálná nekem?
LÉCCI!
21L
2010. nov. 8. 18:20
1/3 A kérdező kommentje:
ja és a háttért szeretném egyedivé tenni vagyis hát a megjelenést, nem a tartalmat!
2010. nov. 8. 18:22
2/3 anonim válasza:
upsz ehhez egy kis PhotoShop munka kell, hogy egyedi Dizájnt alakits ki..
3/3 A kérdező kommentje:
jó hát annyira nem egyedi mert találtam olyan sablont ami tetszik és le is töltöttem, de hogy hogyan tudom azt megcsinálni azt már sajna nem tudom...
abba kéne segíteni hogy nekem valaki szépen megcsinálja ezt a letöltéses izébigyót...:)
2010. nov. 8. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!