Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy kel saját honlapot...

Hogy kel saját honlapot készíteni?

Figyelt kérdés
Valaki ha tud akkor szóljon mert sürgős ügyben kell csinálnom. vagy is kéne csinálnom:) =)
2010. nov. 6. 20:07
 1/6 anonim válasza:
Bocsánat, félreolvastam. "Csináltatnom"-ot olvastam csinálnom helyett.. :D De ha csináltatni kéne, akkor a fenti üzenetem még áll :D
2010. nov. 6. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát keresni kell egy szolgáltatót ahol tudsz készíteni, pl.: egyszerűbb weboldalhoz [link] jobb bloghoz [link] ! Csak bele kell tanulni aztán már tök egyszerű!
2010. nov. 7. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:

notepad + ingyenes tárhely.

Mellesleg nem értem olyan miért vállalja be hogy weblapot csinál, aki nem is ért hozzá...

2010. nov. 7. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Kell hozzá, egy bizonyos szintű hozzáértés meg egy ingyenes tárhelyszolgáltató. Legegyszerűbben szerintem egy úgynevezett Web Page Maker nevű programmal lehet, melyet letölthetsz innen:

[link]

illetve tárhelyet legjobb ha itt csinálsz:

[link]

Aztán végezetül fel kell tölteni az általad készített oldal anyagát, és készen van. Működik, és ingyenes.

Én így csináltam.

De még egyszer említeném, ehhez egy alapvető hozzáértéssel rendelkezni kell!! Másképpen nem lehet csak úgy weblapot készíteni...

Remélem segítettem.

2010. nov. 8. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Jahm, bocsánat. Abban még segítek egy kicsit, hogy az oldalad feltöltése általában úgynevezett FTP kapcsolattal lehetséges, melyet például Total Commander-rel lehet csinálni. Innen töltheted le: [link]

Az atw.hu-n találsz segítséget az Ftp kapcsolat beállításához!

Az általam említett/belinkelt programok ingyenesek!

2010. nov. 8. 10:10
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2010. nov. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!