Mit csináljak még a honlapommal? Lent
Mi a baj az NVU-val?
Ha eddig bejött maradj annál.
Vannak akik a mai napig a notepadra esküsznek.
Szia !
Elég rég foglalkozom cms ek template szereksztésével illetve html és flash oldalak készítésével is .
Az én véleményem az oldalról (Őszintén) :
1. Magyar vagy Angol oldalt szeretnél ? Mert ha magyart akkor minden tartalom legyen magyar pl a welcome felirat is és minden szöveg az oldalon.
2. A fejlécbe rakj valami szöveget. Pl az atoMMix szót valamilyen formában... A company name részt szedd ki tervezz egy logot oda szúrd be.
3. A szavazés le lenyíló boxba csináld meg 100 helyről tudsz letölteni, olyan szavazást aminél kijelölöd a választ és "szavazok " vagy "vote!" gombra tudsz kattintani.
4. TOPSITE . hu meg ezekkel a bannerekkel reklám bizbaszokkal ne csúnyíts !
5. Zenék /események/ ???? az WTF ? valahova vagy zenéket teszel fel vagy eseményeket a menübe inkább magyarul persze ! munkáink felirat illene vagy hasonló.
Összességébe szép sablon , de sok munka van még vele ajánlom a PHOTO SHOP nevű programot :)
Jah igen meg a főoldalon a szövegnek egy fejlécet pl kép tehetnél .
Valahogy úgy rakd össze mint ez [link]
Ez most a legújabb munkám . Kb egy hetes meló volt egy saját szervezésű verseny , de ez most nem teljesen saját template .
Ajánlom a [link] nevű tippvideó oldalt.Én is fejlesztek honlapot és én igen is a Notepadra esküszöm .:D
De a Macromedia Website X5 Evolution is 1 könnyen használható magyar nyelvű program.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!