Meglévő weboldal átalakítása wordpress oldallá, hogyan csináljam én magam?
Lehetne konkrétabb a kérdés. Mi az ahol elakadtál? Mi az ami nem megy? Mit nem tudsz?
Ha így általánosságban kérdezed, ha nem tudsz elindulni vele, akkor szerintem ne csináld.
Kedves anonim!
Pontosan az lenne a kérdésem, hogy csináltam egy oldalt notepad++ al, a cpanel tárhelyre fel töltöttem a fájlokat, képeket, stb.
Most wordpressel szeretném megcsinálni ugyanazt az oldalt, a kérdés pedig az, hogy a cpanel tárhelyről, törölni kell e a fájlokat, és elég, ha csak magában a wordpressben lesznek meg a fájlok?
Előre is köszönöm a megtisztelő válaszokat!
igen törölni kell a htmlt és a képeket, is majd feltelepíteni a tartalomkezelőt, és abba feltölteni a képeket (mivel ott van egy mappastruktúra és nem direktbe a szerverre tölti, hanem almappákba)
Ha kell segítség írj rám privátban. Jelenleg 100 oldalam van wp alapon, ismerem mint a tenyerem.
Kedves anonim!
Köszönöm szépen a válaszodat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!