Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblap átvétel után hogy kell...

Weblap átvétel után hogy kell bizonyos pluginokat frissíteni?

Figyelt kérdés

Egy régi webszerkesztőtől örököltem egy weboldalt (ő sajnos külföldre távozott, már nem foglalkozik a kérdéssel).

A következőkkel van problémám:

- Elementor Pro - nem tudom frissíteni: Unauthorized - valószínű nincs license az oldalamhoz? Az elementorhoz nem kell license?

- JetElements For Elementor - szintén azt látom, hogy Activate your license - itt elég ha megveszem a crocobloks-tól?

- JetEngine - szintén azt látom, hogy Activate your license - itt elég ha megveszem a crocobloks-tól?

Bocs a kezdő kérdésekért, nemrég vettem át, de igyekszem frissíteni rendszeresen.

Elegendő, ha előfizetek a fenti pluginokra, vagy inkább jobban járok, ha keresek valakit, aki karbantartja az oldalt és amúgy van neki ezekhez előfizetése?

aug. 27. 09:52
 1/4 A kérdező kommentje:

+1, ami kimaradt:

Dynamic.ooo - Dynamic Content for Elementor frissítése közben hiba történt: Frissítő csomag nem elérhető.

A többit egész jól frissítettem.

aug. 27. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Vélhetően WP oldal, még ezt se tudod. Szerintem ne nyúlj hozzá. Keress hozzáértőt. Avatatlan kezekben könnyen bedöglik az egész.
aug. 27. 12:08
 3/4 A kérdező kommentje:

A kulcsszavak közé már eredetileg is beírtam, hogy Wordpress. Írhattam volna azt is, hogy Commodore 64, de nem véletlen, hogy az van ott. A kérdésem:

Elegendő, ha előfizetek a fenti pluginokra, vagy inkább jobban járok, ha keresek valakit, aki karbantartja az oldalt és amúgy van neki ezekhez előfizetése?

aug. 28. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Megirtam. Nem az elofizetes a lenyeg, hanem a hozzaertes.

Tobb esetben is lattam olyat, hogy bedoglott az oldal a pluginok miat.

Sok nyomi WP "fejleszto" annyit tud, hogy teleaggatja a cms-t puginokkal. Utana ember a talpan aki ezt karbantartja igy, hogy minden kompatibilis legyen egymassal.

Akkor kiserletezgess, ha nem gond, hogy utana napokig egy 500 erroros oldalt latsz.

aug. 28. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!