Weblapot szeretnék egy bizonyos konkrét témában, már a webcím is ezt a témát jelölné. zseton nemsok. merre érdemes elindulni? több téma is van, szóval kb 5 webcím (domain) is kellene. teljesen nonprofit témák.
vagy olyan FÓRUM-okat hol lehet indítani ahol én vagyok a moderátor aki a fórumot indítom?
az index-en például 1 perc elteltével törölték a moderátor elvtársak az én fórumomat mert valami nem tetszett nekik.ki tudja mi? szóval ettől eltérő valamit keresek.
Egy domain név fenntartása évente pár ezer forint.
A Rackhost nonprofit szervezeteknek ad ingyenes 2 Gb tárhelyet: [link]
Amit ötletként tudok ajánlani, hogy regisztrálj egy rövid 3 betűs domain nevet (sajnos 2 betűsben már minden variáció foglalt). Ezen korlátlan aldomaint hozhatsz létre. Én is így csinálom a kisebb személyes oldalaimnál, csak nekem még jutott két karakteres. :)
Vannak ingyenes tárhelyek, amik ingyenes aldomaint adnak. A legjobb a Nethely, náluk több féle végződés közül választhatsz: [link] Ennek a hátránya, hogy ingyenes aldomainen nincs SSL, illetve nem a tiéd a név. A tárterület mérete 256 Mb, természetesen mindegyik oldalhoz létre hozhatsz és érdemes létrehozni külön tárhelyet.
.hu domain regisztrációval egy évre kb. 2500Ft, 1GB tárhely (prof. szolgáltatónál, tehat a SEO szempontjából jó) 2-4000 Ft/év. Egy nagyobb csomag is kb. 10 eFt körül megúszható.
5 domain=12.500 Ft (kezdésnek szerintem kezdj eggyel). Tárhely 4000 Ft = 16 000 Ft / év. Havi picit több, mint 1000 Ft. Kb. egy fél mekis reggeli ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!