Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen hasznos...

Szerintetek milyen hasznos funkció illik még egy szavazós oldalra?

Figyelt kérdés

Készítettem egy szavazós oldalt, ahol szabadon lehet szavazásokat létre hozni, hozzá szólni stb.

Le írom miket tud az oldal:

Szavazás, hozzászolás, időzítés, követés, megosztás, top lista, pont rendszer.

Szerintetek milyen hasznos funkció illik még egy szavazós oldalra?

Az oldal címe: Voters.hu

#ötlet #Weboldal. Készítés
aug. 12. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Az eredmény ideiglenes torzítása, amivel a szavazók befolyásolhatók illetve a befolyásolhatóságukat lehet mérni.
aug. 12. 22:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem egészen értem maradjon rejtve az eredmény? Jelenleg amíg nem szavazon nem látod az eredményt csak az eredmény előzményeket, tehát pl lehet egyik nap a kutya kapott 4 szavazatot a másik nap a macska 3-at.
aug. 12. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi a célod ezzel az oldallal. Minek csináltad?

Vagy kérdezhetném úgy is, hogy mi a célja az oldalnak magának? Milyen problémára válasz?

De ha inspirációra van szükséged, szerintem nézz körül itt, tele van ötlettel: [link]

(De ugye ez is felveti bennem a kérdést hogy minek fejleszted a sajátodat, ha ilyen megoldások már sokkal jobb minőségben működnek évek óta?)

aug. 12. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sok minden hiányzik az oldalról, impresszum, felhasználási feltételek, szabályzat, kapcsolati adatok, sütiszabályzat. Továbbá, mobilnézetben a kategória menü liftezik lefelé, nem értem miért, de nagyon zavaró. Akkor is ezt csinálja, ha már nyitva van a menü.

Egyes gombok és a kereső nagyító ikonja el vannak csúszva.

Az ikonok szélessége a menüben nem egységes. Egyes ikonok hiányoznak is. Az ezotéria ikonja meg olyan, mint ha a török zászló lenne...

Nem derül ki, hogyan követem a szavazást, ha nem vagyok regisztrálva. Nincs semmi súgó, ami segítene.

Egyébként manapság alap az SSO login, Google és Facebook logint csináld meg.

Ne új funkciókat akarj fejleszteni, hanem javítsd ki a hibákat és pótold a hiányosságokat, mert bőven van még mit dolgozni rajta!

aug. 12. 23:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm igen mint mondtam az oldalt még fejlesztem, köszönöm a hasznos tanácsot egy részét már javitottam is!
aug. 13. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok. Látom, hogy javítgatod az oldalt, meg azt is látom, hogy nagyon félsz kiírni a személyes adataidat, viszont ez kötelező! Jelen pillantban az oldalad a GDPR számos pontját sérti. Tessék kiírni, hogy pontosan ki az adatkezelő, milyen adatokat gyűjtesz, ha van Google Analytics, az arra vonatkozó adatokat is ki kell írnod, tételesen az összes sütit, a sütik által kezelt adatokat, stb.

Most asztali gépről nézem.

Az, hogy a boxok hoverre felugranak, az zavaró, vedd ki. Ez a sok piros szintén zavaró, sok helyen nem egyértelmű, hogy ami piros, az most button, vagy csak egy felirat.

A megosztás gomb jelenleg kb. haszontalan. Szerintem vedd kisebbre, és legyen inkább Facebook megosztás.

A kódba épp csak belenéztem, valami nagyon el van csúszva, mert kétszer van !DOCTYPE, html, body... az oldal közepétől újrakezdődik egy másik oldal. De nem minden lapon, most konkrétan a kávé vagy teás szavazásnál láttam.

A menüt én egy kicsit átrendezném asztali nézetben. Nekem túl szélesnek tűnik, és kicsit fura, hogy hoverre az egész háttér színeződik, de az új szavazat gomb körül meg van egy kis padding, és csak a belső rész színes.

Én nem emelném ki az új szavazat gombot, hanem annak a mostani háttere lenne az aktív menü háttere.

aug. 13. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, mivel te is felvállaltad az oldalad, én is megmutatom az enyémet: [link]

Még ezzel is sok munka van...

aug. 13. 11:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok javaslatot végig megyek rajtuk, és finomitom amit tudok, a szavazat megosztást valahogy úgy képzeltem el hogy más be tudja majd agyazni a saját oldalába.. Személyes adatokat nyilván oda fogom írni de ez még csak fejlesztés alatt van így amíg nem teljesen éles addig marad így, illetve nem cegkent hanem magán emberként készítem
aug. 13. 12:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Tetszik a sulis oldal is jó ötlet 💡
aug. 13. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
"A szavazatom eladó" gomb bevezetése. A politikai vagy civil szervezetek megvásárolhatnák a szavazatokat. Így mindenki tudná mennyit ér a szavazata. 🙃
aug. 31. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!