PHP segítség kellene. Rss híreket hogyan lehet kiírni a weboldalra?
Szeretnék, a saját weboldalamon megjeleníteni néhány rss-hírcsatorna tartalmat. Találtam is hozzá egy számomra tökéletes kódot, csak mivel nem nagyon értek a php-hoz, nem tudom hogyan tudnám életre kelteni. A kód itt található.
A kód itt található.
Feltettem a wamp szervert a gépre, sima php, fájlokat tudok futtatni, működik is.
De ezt nem értem, hogy lehetne életre kelteni amit az oldalon találni.
A szerveren létrehoztam egy rss.parser.php amiben benne van az első kód az oldalról, és egy másik fájlt rss.php amiben a második kód. Mikor localhostról megynyitom az rss.php-t csak kiírja a fájl tartalmának egy részét. Lehet, hogy a cache fájlt hiányolja? Hogyan tudok létrehozni cache fájlt? A kódban megtaláltam a hivatkozás részét, de nem tudom mi az a .md5 :( Tudna segíteni valaki?
Köszönöm.
Belinkelem, ami szerveren van, hátha úgy érthetőbb. Én nem találok benne hibát. Hogyan lehetne működésre bírni?
Köszönöm!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A cache fájlt magától hozza létre, de a zipben tml könyvtár van tmp helyett. Továbbá a "/tmp/cache" helyett "tmp/cache"-t javasolnék.
Viszont van más baja is (PHP5 alatt legalábbis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!