Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webdone oldalamat nem látom,...

Webdone oldalamat nem látom, ha rákeresek google-ben, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb fél órája készítettem el, ha ez számít, és közzétettem. Mi lehet a gond, hogyha valaki rákeres, nem látja? Valamit be kell állítani?
2024. jún. 10. 14:51
 1/8 anonim válasza:
29%

FÉL ÓRÁJA TETTED KÖZZÉ, EMBER!!!

Szerinted a Google robotjai azonnal indexálják? A milliós látogatottságú oldalakra kitett tartalmakat esetleg, nem a te frissen készített vacakodat...majd pár hónap/hét múlva nézd meg!

2024. jún. 10. 15:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem ezt honnan kéne tudnom? Nem azért van ez az oldal, hogy kérdezni lehessen? Miért nem lehet normálisan válaszolni? Mellesleg köszi, hogy így látatlanban levackozod, amikor fogalmad sincs, mit készítettem. Emberségből jeles -.- tudom, te tökéletes vagy.
2024. jún. 10. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Webnode-ra gondolsz?

Új oldalakat általában nem indexel a Google, vagy bármely másik keresömotor ilyen gyorsan. Nagyjából igaz, amit az 1-es írt, a stílusa viszont minösíthetetlen.

2024. jún. 10. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, webnode, elírtam, bocsánat. Akkor várok türelemmel, majd megjelenik.
2024. jún. 10. 15:39
 5/8 anonim válasza:
20%
Mégis hogy kellene válaszolni, amikor valaki ilyan baromságot kérdez, és itt hisztériázik? Nulla hozzáértés, de azért pampog, vergődik. Pontosan ilyen választ érdemelsz. Sőt örülj, hogy nem csak simán lehülyéztelek, hanem még érdemi választ is kaptál. A 3-as ugyanazt írta, csak nyalintott egyet-kettőt a seggeden, őt bezzeg felpontoztad. Nem baj, én lepontozom!
2024. jún. 10. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös, tudok ajánlani egy nagyszerű elmeorvost, szerintem kezeltesd magad.
2024. jún. 10. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

google mostanság amúgy se indexel gyorsan. Nekem 90 oldalam van, van közöttük teszt jelleggel olyan, amit több mint 9 hónapja nem indexelt :D

Be kell kötni a google search consolba, ott be tudod indexeltetni 1-2 nap alatt. Viszont több mint való nem fogsz jó helyen megjelenni, de ez függ a témától is.

2024. jún. 10. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálok kulturáltan foglamazni: ha webnode, akkor az csak vacak lehet.
2024. jún. 24. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!