Xampp segítségével kialakítottam wp oldalamat localhoston, de most nem kapcsolódik az Apache-ra, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
A következő hiba jön elő: Error: Apache shutdown unexpectedly.2020. aug. 21. 10:51
1/3 anonim válasza:
Próbáltad újratelepíteni az XAMPP-ot?
Esetleg telepítsd a WAMP-ot. Hasonló az XAMPP-hoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen.
Egy darabig működik, aztán megint ez, vagy a MySQL dob le. Már 3-4 szer újratelepítettem, és újra megtörténik. Volt hogy azonnal, volt, hogy kicsit működött, aztán megint.
Nem tudom mi lehet az oka. Valami olyan megoldást keresek, ami után nem jön elő újra ez a probléma.
2020. aug. 21. 11:36
3/3 anonim válasza:
Hibaüzenet? Portok szabadok? Pl a skype szeret ráülni a 80-as portra, bár akkor el se indult volna az apache.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!