Ha valaki megkéri a Microsoft Copilotot, hogy hozzon létre egy weblapot, az AI csak a kódokat adja meg ugye? (tehát semmi weblap nincs, azt ember hozza létre?)
Figyelt kérdés
Sziasztok, Microsoft Copilot-ot szoktam használni. Újabban kiadja mások kéréseit. Volt olyan, hogy hozzon létre pl önéletrajzi weboldalt. Nem birtam ki rá nyomtam. Ki irt 1 csomó kódot amit az informatikusok biztosan értenek én nem. Tudom butaság, de ugye ezzel nem csináltam "bajt"? Gondolom magát az oldalt az embernek kell megcsinálni. (tehát az AI semmilyen weboldalt nem hozott létre) köszi .ápr. 20. 18:13
11/12 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült tisztázni... A 7-es voltam.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen de gondolom érthető ha laikusként megijedtem elsőre, hogy most akkor mi van.. :)
ápr. 22. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!