Microsoft sharepoint designer 2010 használata?
Most ismerkedem még csak, de máris gond merült fel.
Nem értem mit kellene csinálnom ezzel a hiba üzenettel, hogyan oldjam meg.
Biztos, hogy a 2010-es verzió alkalmas "sima" HTMl-fájlok szerkesztésére?
Nem lehet, hogy tényleg csak SharePoint szerveren található oldalakat lehet vele szerkeszteni?
Azt tudom, hogy a 2007-es verzió óta sok változás történt. Itt is azt írják, hogy "külső" HTML-fájlok szerkesztése nem lehetséges: [link]
Van valami nyomós indok, hogy ezt a szerkesztőt használod? Mert van jópár használhatóbb. Oké, nem vagyok nagy KompoZer-fan,de kezdésnek megteszi. Vagy Nvu. Majdnem ugyanaz a kettő. Esetleg BlueGriffon? De ha kódszerkesztő kell, egy Visual Studio Code, vagy Notepad2 / Notepad++ is megteszi. Én nagyon javaslom a HTML és a CSS megismerését, ha komolyak a céljaid.
#2 igazán nincs mit!
Közben máshol is előkerült ez a téma, és tényleg csak SharePoint szerverrel használható. Maga a Designer 2010 ingyenes, de kell hozzá egy méregdrága SharePoint szerver.
Érettségin is ezért csak a 2007-es változat használható, mert az az utolsó, ami még tudott offline működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!