Mi a baja a WordPress-nek? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok minap letöltöttem a WordPress 3 at magyarul de mikor kitöltöm amit kell feltöltöm a weblapra akkor ezt írja ki:
ďťż
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 890
Nem tudom mi lehet a Gond ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném mert az osztályom meg kért hogy csináljak egy pofás weblapot az atw.hu-ra ! De sajnos eddig be fuccsoltam.. Csütörtökre meg kéne legyen az alap :S!
2010. okt. 26. 18:32
1/4 krw válasza:
az a gond, hogy kiírja azt a három karaktert. azt kellene megtudni hogy mi és miért írja azt ki, azután meg fog szűnni a hiba.
2/4 anonim válasza:
Le se töltöttem, csak megnéztem az oldalt a Firefox-ban. Alig tudtam kilépni, ezzel az oldallal valami gond van.
3/4 anonim válasza:
Valóban az a gond hogy ott az a 3 karakter (egy header location függvény előtt nem lehet látható kimenet, de ott az a 3 karakter). Ilyen krixkraxok akkor jelennek meg, ha nem megfelelő a dokumentum karakterkódolása, azaz UTF-8as a kódolás, de nem BOM nélkül (ezek a karakterek az úgynevezett BOM, amik jelzik hogy a doksi UTF-8as), szóval én úgy gondolom a karakterkódolásnál kellene körülnézni, de hogy pontosan mi a megoldás, sajnos nem tudom, mert nem vagyok otthon a WP-ben.
4/4 A kérdező kommentje:
Ugye nem gond ha azt mondom hogy ebből egy árva szót nem értek? Valamit értek de áhh! Akkor még ti sem tudjátok?
2010. okt. 27. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!