Mennyit kérhetek ilyenért?
Készítettem egy html & css & js weboldalt. Amelyben csak az előbb felsorolt dolgokat készítettem el. Nem szeretném ki posztolni jogvédelem miatt és hogy a tulaj se hidje hogy kezdő vagyok. Azonban érdekelne hogy cca mennyit szoktak elkérni egy olyan weblapért amely rendelkezik:
Oldalsó sáv,
mozgatható háttér,
PopUp ablakok,
Egyedi kártya minták,
Üzenetküldő képesség,
Ha nagyjából ilyen, mint az alábbi linken letölthető sablonok.
Akkor kérhet 5.000-t
-------------
De tudom, hogy ezt számlával 40.000-ért üzemelték be: [link]
Amit a szombathelyi srác bővített rajta, az a
view-source: [link] hetimenu.php oldal.
Szóval rá sem lehet mondani a fenti generált html kimenet alapján, hogy haladó szinten lenne! De vállalkozásban csinálta.
Ami nem derült ki leírásból.
- Hogy az általa említett saját kútfőből merített. Vagy valami másolat.
- Megjelenéskor igazodik minden kijelző mérethez?
- Kompatibilis minden gyakoribb böngészővel?
- Optimalizált sebesség, méret stb.?
- Valid kódolás?
- Mire gondol üzenetküldés alatt?
- Oldalsó sáv. Tehát van 2 függőleges doboz pl.?
- 1 oldalas Weboldal?
Teljesen mindegy, ki mit mond, úgyis az számít, hogy a te ügyfeled neked mennyit hajlandó adni.
A piaci ár mindig az, ahol a kereslet és a kínálat találkozik egymással. Ha te olcsó Jánosokkal próbálsz üzletelni, akik egy tízesnél többet nem szánnak erre, mert több ismerősük is van, aki ingyen is megcsinálja ezt nekik - vagy azt hiszik - akkor mindegy, hogy itt hány százezreket tanácsolnak neked...
Aztán számlaképes vagy-e, vagy feketén zsebbe gondoltad érte a pénzt? Mert ez is nagyban befolyásolja, hogy mennyit hajlandó valaki fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!