Talán régi chatesek emlékeztek a régi desingre ?
Valaki tudna segíteni nekem ? :)
Retró chatet szeretnék csinálni, olyat ami annak idején volt 2000-2013 közt biztos tudjátok a régi lila kék chat.hu ról beszélek! :)
Valaki aki itt ismerte esetleg, és segítenék is benne amit tudok... nem lenne kedvünk csinálni egy ugyan olyat ? :)
Szerintem sokkal nagyobb lenne a forgalma, mint a mostani, hulla chtateknek.
Igen igen a Java alapú dologról beszélek vélemény ? :):)
"Szerintem sokkal nagyobb lenne a forgalma, mint a mostani, hulla chtateknek."
Nem.
A retró egy dolog, de harmatgyenge. A felhasználói felület iránt érzett nosztalgia önmagában keveseket vonz - pláne hogy sok száz, modernebb, hatékonyabb közösségi oldal, azonnali üzenetküldő szolgáltatás van a piacon.
oooooh :"(
Akkor teljesen esélytelen az egészet megvalósítani ami volt annó? 🥺🥺🥺
Annak idején Kilgore írta a chatet teljesen egyedül...
Amit eladott a Generál Média Kft nek.. utána VirtualPlayGround Kft vette át...
És most hol tart a dolog ne tudom!
Sokáig Olivér a lakásból üzemeltette a chat.hu t nagyon jó volt!
Sajnos amit épített... apropenzert eladta.. es jol szet is barmolták!
Akkor 5-6 ezer volt a felhasználók létszáma!
Tudom mert Moderátor voltam 8 évig! 2004 tol 2012
Nem lehetne valahogy azt vissza csinálni?
:O
És tudom hogy külföldi oldalon is volt ... sőt a baba mama oldalon is ilyen volt a dessing...
Tovább megyek... emlékeztek a myvipre???
Kezdetek kezdeten ugyan az volt a chat... zöld szinu dessinggel...
2008-2009 ev... 🥺🥺🥺
Nem tudnánk ezt vissza hozni valahogy ?
Lenne rá kereslet!!!
Az akkori rutinom az volt 21:00 től 22:00 ig ment a larkinor a mai napig jatszom vele... ezer éves retro jatek!
Nagy slager volt!
22:00 utan elfogyott a kattintás... caffe cigi cola... És egesz hajnalba nyomtuk a moderkedést 🤣🤣🤣
Nekem hiányzik!!!!
Felmentem a chat.hu ra nem olyan rég elhánytam magam!!!
Nagy programozó mérnök informatikusok vnnak itt... Nem hisszem el hogy nem lehet megcsinálni .. 1-2 hét alatt !
Forráskód kellene hozzá?
"Lenne rá kereslet!!!"
Még egyszer elmondom: nem.
Önmagában a kinézet kevés.
Olyan funkciók kellenek, amit a felhasználók szívesen használnak.
És mindezt fenn kell tartani: a szerverek üzemeltetése (Internet+áram+amortizáció+hűtés), a programozók, a moderátorok, a rendszergazdák mind-mind pénzbe kerülnek. Ezt valahonnan elő kell teremteni.
Tudok sok mindent...
Mi mint moderátorok teljesen ingyen csináltuk... ez ugy mond tiszteletbeli dolog volt amit kiérdemeltünk.. Persze voltak csókosok is!
A chat.hu-n az ujjítás miatt léptek le sokan!!!
Miért nem adtok egy lehetőséget neki???
A felhasználók nem szeretik az új chat.hu t nem veletlen van összesen rajta 300 user max!!!
Annó 5-6 ezer aktiv user volt es sok regisztráló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!