Találtam a Blogskins.com-on sablonokat, amit szeretnék betenni a blogol.hu-ra. Hogyan csináljam? [bővebben lent. ]
letöltöttem a "Blogger Main"-t, megnyitottam, be is szúrtam a sablon készítőbe, de amikor megnéztem a blogom, akkor nemvolt ott semmi bejegyzés, semmi....
Rájöttem, hogy ez a baja:
<div class="rewind"><$BlogItemTitle$></div>
<div class="one"><BlogDateHeader><$BlogDateHeaderDate$></BlogDateHeader>, <$BlogItemDateTime$></div>
<br>
<center><select style=" border:1px solid black; width:120px; left: 800; background-color:; color: #222; font:8pt arial;" name="ArchiveMenu" onChange="location.href=this.options[this.selectedIndex].value;">
<option value="/">Archives</option>
<BloggerArchives>
<option value="<$BlogArchiveURL$>"><$BlogArchiveName$></option>
</BloggerArchives></select></center></p>
ezeket a "$BlogArchiveURL$" részeket pi. ugyan így ki írja a blogomra...
Azt szeretném megtudni, hogyan tudnám megváltoztatni ezeket a részeket, hogy beadja a Kommentes részt, Archivum részt, stbstbstb.
Remélem érthetően magyaráztam el :D [sajnos nemtudom jobban elmondani mit szeretnék] =)
Várom a válaszokat :)
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!