WordPressben egyéni CSS kód hozzáadása, ez esetben hogy néz ki?
Abban tudnátok segíteni, hogy ha az inspect element szerint az elemnek a neve ez:
<span class="elementor-icon-list-text">Piackutatás</span>
akkor ahhoz hogyan tudok hozzáadni style kódot?
Tehát ez egy szó, amit vastag betűvel ki kell emelnem (mondjuk).
.elementor-icon-list-text{
font-weight: bold;
}
De szerintem nézz szét a beállítások között. Ezt egészen biztosan lehet állítani az elementorban.
Köszi, igen ezzel ugye az a baj, hogy egy listáról van szó, és az általad megadott kód az minden elemére vonatkozik.
Nekem csak a piackutatás szót kell kiemelnem közülük.
Amúgy hover effektet kell ráraknom, de ez most ugye mindegy.
Úgy látom kivastagítani lehet listaelemet elementorban, de hover effektet, meg külön class-t nem lehet rakni rájuk. Magára a listára viszont lehet, szóval megoldható, hogy ne minden listára vonatkozzon a formázás.
A lista harmadik eleme piros lesz, ha ráviszed az egeret: (saját-listam classt az elementorban adtam a listának)
.sajat-listam .elementor-icon-list-items .elementor-icon-list-item:nth-child(3) .elementor-icon-list-text:hover{
color: red;
}
Mondjuk ezt nem feltétlen hívnám kiemelésnek, mert marhára nem fog látszódni ameddig nem viszed rá az egeret az adott elemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!