A böngészők nem jelenítik meg normálisan a weboldalamat?
Az lenne a gondom, hogy lekódoltam egy igen egyszerű weboldalt (html,css,js), és tökéletesen működik minden rajta, amíg a saját gépemen nyitom meg, bármelyik böngészőben.
Viszont feltöltöttem tárhelyre (hostinger), és érdekes módon úgy már nem tudják kezelni a böngészők. Teljesen alapvető problémák vannak: a font-familyt egyszerűen nem érzékelik, egyáltalán nem tudom változtatni a betűtípust.
Van egy kis szöveg, aminek a weboldal betöltése után 10 másodpercig kell látszódnia, majd eltűnik. Ezt az Opera egyáltalán nem jeleníti meg, csak a Chrome, de az is hibás betűtípussal. A szöveg reszponzív is, de ha mobilról nyitom meg a Chrome-mal, akkor nem működik a reszponzivitás, csak ha a telefonom (Xiaomi) saját böngészőjével (Mi browswer). Az utóbbiban olvasható, reszponzív a szöveg, nem csúszik szét, viszont ott meg egy harmadik variációt ad ki a betűtípusra, mintha egyik sem lenne képes értelmezni a tök alap monospace betűtípust.
Ha laptopról nyitom meg, akkor pedig Operában és Chrome-ban is szétcsúszik az egész.
Azt nem vágom, hogy ha a saját mappámból nyitom meg, akkor ezek a problémák miért nem jönnek elő, és miért értelmezi minden böngésző máshogy a kódot?
Jézusom b#zdmeg ekkora kretént. :D :D :D
"A kódot hiába mutogatom, hibátlan" :D :D :D :D :D
Állásajánlat érdekel? Végtelen pénzeket fizetnénk egy ilyen fejlesztőért aki hibátlan kódokat állít elő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!