Wordpress + Elementor PRO, hogyan oldhatnám meg a problémát?
Az Elementor PRO Hello sablonjával készítek weboldalt.
A kezdőoldalon szeretném ha lenne egy pár borítókép amik váltakozva jelennek meg.
Elkészítettem egy fejléc sablont, szeretném ha a menüsáv félig rálógna a borítóképre, azonban sehogy nem tudom megoldani, hogy a menüsáv legyen felül.
Lényegében a borítókép rácsúszik a fejlécre amikor feljebb teszem. Olyan mintha a fejléc egy alsó réteg lenne.
Hogyan cserélhetném meg a helyzetüket?
Kerestem egy képet is, valami ilyesmit szeretnék a menüsávval és a borítóképpel:
Nem mintha, valóban alul van!
z-index
position
Újabb problémába ütköztem :')
A bejegyzések oldalán (blog) szeretném ha másik fejléc lenne mint az oldal többi részén.
Az az alap fejlécnél beállítottam, hogy mindenhol legyen aktív kivéve a blog oldalán. Csináltam egy másik fejlécet aminél pedig beállítottam, hogy csak ott legyen aktív. Ennek ellenére az alap fejléc látszódik még mindig.
Ezen kívül nem tudom köze van-e hozzá, de amikor az alap fejléc beállításaiban vagyok pirossal írja, hogy már egy másik fejlécnek is megadtam, hogy legyen aktív mindenhol, azonban ezt a fejlécet rég töröltem azóta.
Hogyan állíthatnék be csak a blog oldalára másik fejlécet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!