A wordpress bővítményeket (pl.elementor) elég csak egyszer megvenni és utána használhatom több weboldal készítéséhez?
Még elég kezdő vagyok a témában de érdekelne a fennt említett kérdés.
Tovább hozzáfűzném hogy a több weboldal nem saját és nem egy helyen lenne tárolva illetve több felhasználóval.
Szia!
Ez bővítménytől függ, minden bővítmény feltétele más.
A kérdésben szereplő Elementort pro-t évente meg kell újítani, és megvehető 1, 3, 25, 100 és 1000 weboldalhoz.
Ha nem újítod meg, tovább használhatod, viszont nem kapsz hozzá frissítéseket. Ez kompatibilitási és biztonsági problémát okozhat.
Az egyik olcsóbb megoldás 3990 Ft havonta. Én jelenleg ezt használom korlátlanul használhatod bármelyik bővítményt ügyfeleidnél is. hellowp.io
erre keress rá. Azon belül a Hello Pack
A másik most jött szembe az FB-n 35 $ az élettartam licenc több ezer prémium téma, plugin stb
Az elementor nem ingyenes? Én úgy tudtam. Csak telepíteni kell a bővítményt.
A divi amiért fizetni kell.
Szerintem akkor a javasolt Hello Pack, az Elementor mellé kapsz még egy rakás plugint amit szintén használhatsz akármennyi ügyfeled weboldalán.
Ez olvasható a weboldalukon
"A feltételek egyszerűek:
Korlátlan weboldalon használhatod, amíg aktív az előfizetésed
Ügyfeleiddel szabadon megoszthatod, eladhatod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!