Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nagyon kezdő kérdés, ha...

Nagyon kezdő kérdés, ha megveszem a domaint és a tárhelyet?

Figyelt kérdés

hogyan tovább? wordpress alapút gondoltam, az akkor azt jelenti, hogy ha ezeket megveszem, utána fel fog nekem ajánlani sablonokat, amiket testreszabhatok?

Nem értek hozzá, de szeretném én megcsinálni, hogy olyan legyen, amilyennek elképzeltem, tudjam alakítgatni én magam.

Ha nem ennyiből áll, hogy ezeket kifizetem és jön a gyakorlati része, ahol testreszabható a dolog, akkor keresek valakit, aki megcsinálja odáig, ahol már szerkeszthetem, de szívesebben szeretném én az egészet.

webnode-on már csináltam egyet, de szeretném, ha csak a márkanevem.hu lenne az oldal neve. Annál bonyolultabb a dolog? mármint a webnodenál?

2023. jún. 27. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Szívesen segítek a kezdő lépésekben, csak vagy telefonon kell beszélnünk (TeamViewer előny), vagy kellenek a jelszavak, hogy be tudjam állítani. Lehet a névszerverek nincsenek beállítva, ha a te domaineden a Rackhost oldal jön be, biztos ez a hiba.
2023. jún. 29. 05:57
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek

Hagytam azt az oldalt a francba, teljesen átláthatatlan számomra.

Egy másikon már meg is csináltam azóta az egészet, és tök jól néz ki.

2023. jún. 29. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
xd
2023. jún. 29. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:
#12: muti már :)
2023. szept. 11. 21:49
 15/18 gentoojedi ***** válasza:

"Egy másikon már meg is csináltam azóta az egészet, és tök jól néz ki."

Lássuk! :)

2023. szept. 19. 09:47
 16/18 A kérdező kommentje:
nem véletlen anonim oldalra tettem ki, nem fogom magam lejáratni, hogy nem értek valamihez, amihez kéne :D (pláne így utólag, hogy ilyen egyszerű volt)
2023. szept. 19. 21:10
 17/18 gentoojedi ***** válasza:
Miért kéne érteni hozzá? Ez a szakmád? Nem. Egy IT-ben dolgozó jó szakember sem érthet minden területhez. Sőt webfejlesztésen belül sem lehet minden technológiához sem nyelvhez, olyan sok van.
2023. szept. 19. 22:01
 18/18 gentoojedi ***** válasza:

Amúgy a tökéletes lépés ez:

"Nagyon kezdő kérdés, ha megveszem a domaint és a tárhelyet?"

"hogyan tovább"

Átadod nekem.

2023. szept. 20. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!