Meg tudnám valósítani ezt a weboldalt?
Másodállásban szabadúszó fotós vagyok, és szükségem lenne egy weboldalra ami a következőképpen nézne ki: rövid leírások és bemutatkozások szerepelnének rajta, 1-2 mappában referenciamunkák, egy-két hiperlink, és esetleg egy időpontfoglalós űrlap.
Az lenne a kérdésem hogyan lássak hozzá ennek? A különböző anyagok nekem már megvannak google drive-ban, csupán egy weboldalra lenne szükségem ami átveszi ezeknek a helyét. Minimális tapasztalatom van a programozásban, de magát HTML-t és PHP-t még nem igazán sikerült összedobnom.
Az sem probléma ha valaki javasol nekem egy programot amivel szépen meg tudom szerkeszteni az oldalt, és ami a legfontosabb: egy olyan kész alapot ad amit azonal tudok publikálni! Az nem probléma ha fizetnem kell havidíjat a weboldalért cserébe, de azt sem tudom mennyi az annyi, tudnám-e fedezni a bevételeimből?
Ne haragudjatok hogy kicsit összeszedetlen lett ez a kérdés, csupán annyit szeretnék hogy egy témában jártam ember elmondja nekem az alapokat: hogyan és mivel lássak ennek neki?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ja a wordpress a legegyszerűbb. Pár youtube videó alapján akár a hétvégén összerakod és működni is fog.
Amúgy pont egy ennél pár fokkol "komolyabb" oldalt csinálok, ahol űrlap helyett normális időpont foglalás van, social medias bejenlentkezéssel, foglalás törlés/módosítási lehetőséggel. Meg persze admin felületen mindent követ, így lehet látni ha valaki úgy mondta le, hogy már túllépte az ingyenes lemondás határát. Meg számlának pdf-et kiállít. Emlékeztető email, online fizetési lehetőség stb...
Nyílván ez sokkal komolyabb. Nem is ilyet keresel, de ugyan az a séma és ha majd kb 6-12 hónap múlva szükséged lesz komolyabbra, akár engem is kereshetsz.
Helló! Én ingyen összerakom az weboldaladat, írtam privátban.
(Kezdő webdesigner vagyok.)
*A weboldaladat :D
Bocs az elgépelésért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!