Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meg tudnám valósítani ezt a...

Meg tudnám valósítani ezt a weboldalt?

Figyelt kérdés

Másodállásban szabadúszó fotós vagyok, és szükségem lenne egy weboldalra ami a következőképpen nézne ki: rövid leírások és bemutatkozások szerepelnének rajta, 1-2 mappában referenciamunkák, egy-két hiperlink, és esetleg egy időpontfoglalós űrlap.

Az lenne a kérdésem hogyan lássak hozzá ennek? A különböző anyagok nekem már megvannak google drive-ban, csupán egy weboldalra lenne szükségem ami átveszi ezeknek a helyét. Minimális tapasztalatom van a programozásban, de magát HTML-t és PHP-t még nem igazán sikerült összedobnom.

Az sem probléma ha valaki javasol nekem egy programot amivel szépen meg tudom szerkeszteni az oldalt, és ami a legfontosabb: egy olyan kész alapot ad amit azonal tudok publikálni! Az nem probléma ha fizetnem kell havidíjat a weboldalért cserébe, de azt sem tudom mennyi az annyi, tudnám-e fedezni a bevételeimből?

Ne haragudjatok hogy kicsit összeszedetlen lett ez a kérdés, csupán annyit szeretnék hogy egy témában jártam ember elmondja nekem az alapokat: hogyan és mivel lássak ennek neki?

A válaszokat előre is köszönöm.

2023. jún. 13. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen statikus oldalnak a Wordpress is elég. Az oldal váza adott és előre elkészített elemekből áll, így programozni semmit nem kell (főleg nem a nulláról). Eredetileg blogfelület, ahol a bejegyzésekbe írod a szöveget, és beszúrod a médiatartalmakat, és könnyen lehet találni olyan kinézet sablont ahol menüket is be lehet szúrni, azokat már csak tartalommal kell feltölteni. Ebben az irányban ha rákeresel lehetőségeket, lehet egyszerűbben és gyorsabban megvagy. Vannak tárhelyszolgáltatók, ahol az admin felületről telepíthető vagy ők adják az üres Wordpress motort, neked csak el kell kezdeni szerkeszteni.
2023. jún. 13. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Wordpressre szavazok. Körülnézek az olcsóbb template-ek között, megveszed amelyik tetszik, feltelepíted, "belakod" a rendszert és kész. Felesleges ehhez mélyebben belemenni a HTML-be és a PHP-be.
2023. jún. 13. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Esetleg még WiX, az összekattingatósból. :-)
2023. jún. 13. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
+1 wp meg valami téma, nem is feltétlen olcsóbb fajta.
2023. jún. 13. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja a wordpress a legegyszerűbb. Pár youtube videó alapján akár a hétvégén összerakod és működni is fog.

Amúgy pont egy ennél pár fokkol "komolyabb" oldalt csinálok, ahol űrlap helyett normális időpont foglalás van, social medias bejenlentkezéssel, foglalás törlés/módosítási lehetőséggel. Meg persze admin felületen mindent követ, így lehet látni ha valaki úgy mondta le, hogy már túllépte az ingyenes lemondás határát. Meg számlának pdf-et kiállít. Emlékeztető email, online fizetési lehetőség stb...

Nyílván ez sokkal komolyabb. Nem is ilyet keresel, de ugyan az a séma és ha majd kb 6-12 hónap múlva szükséged lesz komolyabbra, akár engem is kereshetsz.

2023. jún. 16. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Helló! Én ingyen összerakom az weboldaladat, írtam privátban.

(Kezdő webdesigner vagyok.)

2023. jún. 19. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:

*A weboldaladat :D

Bocs az elgépelésért.

2023. jún. 19. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!