Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egyes weboldalakon lusták kis...

Egyes weboldalakon lusták kis méretű képeket gyártani, ezért pakolják tele az oldalt lekicsinyített nagy felbontású képekkel?

Figyelt kérdés
Erre utal, ami később be is igazolódik, ha azt látod, hogy a képek lassan, soronként töltődnek csak be.
2023. ápr. 30. 08:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%
17 milyen 10mb??????? 2mbrol beszelek legrosszabb esetben de össze lehet hozni 500kbbol is. ha nalad lassan tolt be minden oldalon a kep akkor nem gondolod hogy nalad van a problema? en ezer eves gepeken is szoktam tesztelni lassu neten es semmi baj nincs soha.
2023. máj. 2. 19:50
 22/23 A kérdező kommentje:
Nyilván sok ilyen kis képből jöhet össze 20MB, de csak tippeltem. Konkrét oldalakon volt csak probléma, ahol feltehetően lassú volt a szerver. Ja, és sokadszor is leírom, hogy gigabites netem van, nem betárcsázós...
2023. máj. 2. 20:58
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Akik tárhelyfeltöltésről beszélnek, azok miféle csomagban vannak, hogy nem képesek thumbnaileket tárolni? Igénytelenség.
2023. máj. 11. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!