9.-es vagyok, Rendszergazdai Informatikai szakra jelentkeztem, ettől függetlenül tanulnunk kell a szoftverfejlesztők, webfejlesztők feladatait is. Visual Studio Code-ban dolgozunk, és jóformán allig értek valamit. ?
Figyelt kérdés
Segitségeteket szeretném kérni, hogy legyen rutinosabb, ti milyen tippeket adnátok egy kezdő "webfejlesztőnek" ( aki amúgy hardveres, csak kötelező neki ez is, de m1.. ) , hogyan szokja meg a rendszereket, kódokat, stb..
ti mit hogy csináltok, mik az alapok amiből eleve nekiálltok?
#Visual Studio Code #Weblapozas
2023. ápr. 23. 21:20
11/11 Vionar válasza:
Sajnos kérdező anonimnek sok dologban igaza van. Iszonyat kultúráltan összeszedte több dolgot is neked. Ami kikeresése max. 10 perc. Hidd el ha kikerülsz a szakmába és a hozzád kicsit komolyabban beszélő oktatóhangnemű embernek elkezdesz így visszaszólogatni. Pokol lesz az életed. Többek közt te kezdted el őt sértegetni és kritizálni a kapcsolati körét is,akiket végképp nem ismersz, holott ő segített. És annyiban igaza van hogy több lábon kel álnod tudásban a mai munkakörnyezetben. 30 éve még még ellettél volna, de ma már nem. Én az oktatás helyében még 2-3 tananyagot bevezetnék, mert a szakmában elvárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!