Milyen felületet javasoltok weblap készítés tanulásához ha az a fontos hogy minden nyelvet tudjon és lehessen a próba weblaprok csinálni egy linket is?
Weblap készítéséhez Visual Studio Code-ot használok, de vannak más kódszerkesztő programok is:
- Atom
- Notepad++
A tanuláshoz Udemy.
A kérdés picit félre érthető. Én rögtön arra asszociáltam, hogy milyen weboldalról lehet tanulni, de mások konkrét fejlesztő környezetről beszélnek tehát azt is ajánlok.
Én full stack fejlesztő vagyok. IntelliJ-ben dolgozok Angular frontenddel és Javás backenddel. A jebbrainsnek van külön a frontendre egy IDEja, amit webstormnak hívnak, de igazából ugyan az mint az IntelliJ ultimate verziót. Persze az fizetős, de a communityvel is lehet simán szerintem webes frontendet fejleszteni.
A Visual Studio Code jó, sokan használják, de nekem picit fapados.
#4 #6 Mivel talán a míg az IntelliJ vagy az összes többi Jetbrains termék IDE, addig a VSCode "csak" egy szövegszerkesztő. Out of the box az egyiknek az a lényege, hogy mindent is tartalmazzon, a másiknak, meg, hogy minél inkább lightweight legyen aztán majd magadnak összepakolod a funkciókat.
Viszont a VSCode-ot is fel lehet tuningolni IDE szintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!