Mennyiért lehetne csináltatni egy ilyen kvíz oldalt?
Tudod azt nem értem, hogy miért van az, hogy te csak beszólogatni tudsz? Nem gond, ha szerinted nem jó. Nem zavar. De az igen, hogy nem építő jellegű valós kritikát fogalmazol meg hanem egyszerűen azért jársz ide hogy beszólj bárki bármit szól a dologhoz. Nem fura? Neked ez az összes örömöd a napjaidban? Ha igen akkor sajnálom és csináld csak tovább hisz még mindig jobb mintha elfojtod és gyilkos leszel. De amúgy meg szerintem irtóra szánalomraméltó.
Nézd meg a többi kommentelő hangnemét, tartalmát, stb. ég és föld. Lehet nem a legjobb oldal lesz de a céljaimnak megfelel. Nem is értem téged miért zavar? Kíváncsian várom a válaszokat.
Kedves Kérdező!
NE húzd fel magad rajta. Vannak ilyenek. Lehet küldött ajánlatot és elutasítottad így csak fikázni jön ide. Lehet máshol utasították el. Egy biztos elutasították, hiszen rengeteg ideje van :)
Örülök, hogy sikerült valami megoldást találni. Ahogy írták van kész modulban is így kezdetnek tökéletes. Ha meg hoz pénzt, stb majd fejleszted. A kötekedőket meg le kell... Szoktam az ilyeneknek privit írni. Persze egy se mer visszaírni, mert akkor kiderülne a nickje. Sajnos van akinek nem jó az élete így a hangnemet ahhoz igazítva választja mert végre valahol kidühöngheti magát. Ez a net előnye és hátránya. Ne vedd fel!
Kíváncsi lennék azért az eredményre, ilyen ajánlat után.
Nem, nem utasítottak el (nem vagyok programozó), és nem is beszóltam. Ő írta, hogy évek óta küszködik egy illető az oldalával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!