Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyiért lehetne csináltatni...

Mennyiért lehetne csináltatni egy ilyen kvíz oldalt?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék sajátot csinálni.

2023. febr. 18. 12:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudod azt nem értem, hogy miért van az, hogy te csak beszólogatni tudsz? Nem gond, ha szerinted nem jó. Nem zavar. De az igen, hogy nem építő jellegű valós kritikát fogalmazol meg hanem egyszerűen azért jársz ide hogy beszólj bárki bármit szól a dologhoz. Nem fura? Neked ez az összes örömöd a napjaidban? Ha igen akkor sajnálom és csináld csak tovább hisz még mindig jobb mintha elfojtod és gyilkos leszel. De amúgy meg szerintem irtóra szánalomraméltó.

Nézd meg a többi kommentelő hangnemét, tartalmát, stb. ég és föld. Lehet nem a legjobb oldal lesz de a céljaimnak megfelel. Nem is értem téged miért zavar? Kíváncsian várom a válaszokat.

2023. márc. 7. 11:59
 12/18 anonim válasza:
33%

Kedves Kérdező!

NE húzd fel magad rajta. Vannak ilyenek. Lehet küldött ajánlatot és elutasítottad így csak fikázni jön ide. Lehet máshol utasították el. Egy biztos elutasították, hiszen rengeteg ideje van :)

Örülök, hogy sikerült valami megoldást találni. Ahogy írták van kész modulban is így kezdetnek tökéletes. Ha meg hoz pénzt, stb majd fejleszted. A kötekedőket meg le kell... Szoktam az ilyeneknek privit írni. Persze egy se mer visszaírni, mert akkor kiderülne a nickje. Sajnos van akinek nem jó az élete így a hangnemet ahhoz igazítva választja mert végre valahol kidühöngheti magát. Ez a net előnye és hátránya. Ne vedd fel!

2023. márc. 7. 12:02
 13/18 anonim válasza:
U.i. A 3-as és a 7-es hasznos válaszait is lepontozta. Ennyi öröme van.
2023. márc. 7. 12:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék azért az eredményre, ilyen ajánlat után.

Nem, nem utasítottak el (nem vagyok programozó), és nem is beszóltam. Ő írta, hogy évek óta küszködik egy illető az oldalával...

2023. márc. 7. 12:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát nemsoká kész lesz, csak finomítgatunk hogy mobilra is úgy legyen ahogy szeretném.
2023. ápr. 30. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Na erre kiváncsi vagyok nagyon.
2023. máj. 2. 18:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Az jó, mert nem tervezem megosztani a linket. Csak azért mondtam el, mert gondoltam ha már kérdeztem akkor alap hogy válaszolok is hogy megoldva. Mivel a "na erre kíváncsi vagyok" mondat hangneme is leereszkedő stb úgy gondolom, hogy felesleges lenne normálisnak lennem, mert nem ezt a hozzáálást kapom én se. Minek bosszantanám magam azon hogy arra milyen beszólás lenne, hogy mi a domain vagy milyen a kvíz kérdéseim minősége vagy éppen a megjelenés nem tetszene. Feleslegesen nem fogom magam bosszantani egy olyan emberen aki nem segíteni akar hanem csak kötekedni.
2023. máj. 3. 17:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. Megértelek. Ha mégis megmutatod privibe azt megköszönöm, de megértelek. Én is úgy érzem itt csak a piszkálás ment.
2023. máj. 11. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!