Szeretnék egy weblapot, ahol oktatóanyagot árulnék, de eddig mindegyik weblap szerkesztő elutasított. Miért?
Weblap szerkesztés céljából egy nagyon egyszerű dolgot kértem.
Bemutatkozó oldal, tananyag felület, vásárló felület, majd a vásárlás után a fizetős videók is jelenjenek meg az oldalon.
Rákerestem a google-ben, és írtam e-mailt részletesen, hogy mit szeretnék, az első 10-12 találatnak kb.
Eddig 6 válasz jött, mind elutasított, még árat sem mondtak rá.
Miért lehet ez?
Nekem lehet hogy gyanús lenne hogy ők ugranak a munkáért, egy normális cégnek van annyi munkája hogy a rosszabbakat kiszortírozza. Ők meg ugranak azért hogy legyen ügyfelük?
Hát majd tudasd velünk hogy mi lett a vége és légyszi ha készen van az oldal, dobj egy linket hozzá:)
Majd várjuk a kész portálról az "élmény" beszámolót...
Azért ne legyen nagy illúziód, ezekétől a párszázas ajánlatoktól.
Plakát oldlak esetén még szerencséd is lehet vele de funkcionál - szolgáltatást adónál...
Valószínűleg WordPress alapon 1-2 fizetős modul, meg sablon theme.
Aztán ha elakadnak, komplexebb részeknél, majd csúszik a projekt heteket - hónapokat, az ár nő, mert nem úgy gondolta ahogy te.
Vagy ha magán, akkor a "fejlesztő" megbetegszik, emigrál, meghall...
Hetente jönnek hozzánk is ilyen tanuló árat megfizetett ügyfelek.
De sok szerencsét kívánok.
#22: igen, főleg ha ilyen "olcsón".
Mert ha olcsó is és jó is, akkor sorba állnának az ügyfelek, és nem ők vadásznának facebook csoportokba.
Mi se vagyunk olcsók, de áprilisnál előbbre nem tudnék új ügyfelet beütemezni.
Oké mi nem csak web-et, hanem pl. mobil alkalmazásokat is készítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!