Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » 7 napja van meg az oldalam,...

7 napja van meg az oldalam, napi átlagban 560 látogatóm van, a googlen 145-ik helyen vagyok, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ilyen még soha nem volt pedig csináltam már pár oldalt, de 30ik hely alatt soha nem volt egy oldalam se :S
2010. okt. 1. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:

egy hét alatt 560 látogató/nap? Vmit nagyon jól csinálhattál ha igy rákaptak :D

Amúgy mit csinálhatsz rosszul? ezernyi dolgot: Keresőoptimalizálás megvolt?

2010. okt. 1. 17:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Kulcsszavak meg ilyenek be vannak lőve, esetleg valami mást nem csinálhattam meg?
2010. okt. 1. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
arra nem gondoltál hogy csak simán vannak jobb oldalak is amik preferáltabbak a látogatottság miatt???
2010. okt. 1. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:

a visszajelzések szerencsére nem azt igazolják, hogy a témában sok jobb oldal van, sőt..

de ez a google helyezést nem értem, na majd talán pár nap vagy hét után elindul felfelé

2010. okt. 1. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

megmutatod az oldalad linkjét ide pecsételnéd???

csak hogy lássuk miről van szó.

2010. okt. 1. 21:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Már az 59ik helyen vagyok =)
2010. okt. 1. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:

ez nézőpont kérdése is.

ugyanis attól függ milyen kereső szavakat írsz be a googlenek ahhoz mérten adja be a helyezést a találatra.

a bátyám weboldalát amit csináltam alig nézegetik hetente egy egy ember. ennek ellenére ha a nevét beírom a googlenek akkor első helyen van a találatban... szóval attól még nem biztos hogy látogatottságban élen járna az oldal.

de tényleg mutasd már a linkjét az oldaladnak hátha felfuttatjuk kicsit

2010. okt. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!