Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem reagálnak ebay-en?...

Miért nem reagálnak ebay-en? Kb mennyi idő átlagban nálatok?

Figyelt kérdés

múlt héten kedden vettem egy táskát ebay-en, pénteken átutaltam rá a pénzt, az eladó azóta nem reagál,pedig üzenetet is írtam neki, előtte egyeztettünk is.

Tegnap pedig egy telefont rendeltem, jelöltem ennél is, hogy a pénz át van utalva, és az eladó nem reagál a levelemre,pedig vele előtte több üzenetet is váltottam mint a táskásnál.

Mind a ketten 100%os értékelést kaptak,egyikőjüknél 1200 vásárló volt már, a másiknál 6000.

mit tehetek??

2011. aug. 2. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A paypal-os fizetést a vásárlás-kor rögtön intézted? Az ebay oldalon belül? Mert akkor nem lehet hiba. Kapnod kell emailt az ebay-tól is meg az eladótól is.
2011. aug. 2. 08:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Mind a kettő utalás, nem paypal,

e-mailt mind a kettőről kaptam, a vásárlásról, de a pénzről nem, az eladók nem válaszolnak!

2011. aug. 2. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
nemzetközi átutalások eltarthatnak jó darabig, paypal azonalli... ha már ebay-ezel, használj paypal-t.
2011. aug. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!