Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elmagyarázná valaki az Nginx...

Elmagyarázná valaki az Nginx lényégét? Miért van rá szükség?

Figyelt kérdés

Oké, nem ért a .htaccess fájlhoz, buta, csak a sztatikus .html fájlokat küldi vissza.

Ha van Apache webszerver mögötte és ha az leterheli a 2-4 magot, akkor az Nginx válaszideje is több másodperc lesz, nem? Akkor van értelme? (szerintem csak akkor lenne ha külön szerveren lenne a 2)

2022. dec. 19. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amit mondjuk meg lehet csinálni, hogy két szerver gép van, és a dinamikus oldalatat az egyik szolgálja ki (apache), a statikusakat meg másik (nginx), ekkor a képet, ilyesmik külön lesznek
2023. jan. 11. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nos én nem vagyok nagy játékos, de aminek utána néznék az hogy pl: egy fizikai gép, de dockernek és hasonlóknak. Szóval szerintem simán külön konténerbe fut a kettő limitált erőforrással és akkor az egyik be van rakva a másik elé..
2023. jan. 11. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok, most visszaolvastam és bent ragad félig a fogalmazás.

A lényeg, hogy dockerrel lehet, hogy egy gépen belül is megoldható és az erőforrásokat is korlátozni lehet.

2023. jan. 11. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!