Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen HTML-eket ajánlotok?

Milyen HTML-eket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A blogomhoz kellene néhány eksztra dolog, de nem tudom, hogyan kell HTML kódokat beilleszteni, és azt sem tudom, milyenek vannak (mondjuk az tudok keresni)

Szóval leginkább az a kérdésem, hogyan kell HTML kódokat aktiválni, de ha valaki tud jó kódokat amit ajánl, azokat is szívesen fogadnám.

2010. szept. 30. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ah... ez nem így megy. Veszel könyvet, tanulsz és akkor meg tudod oldani. Ilyen dolgokba kár belekezdeni 0 tudással, mert még soha nem lett jó a vége. Eddig így csak igénytelen gagyik születtek.
2010. okt. 1. 02:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Uhh... ez a kérdés fájt :D
2010. okt. 1. 13:55
 3/4 anonim válasza:

kicsit nekem is

de azért egy válasz:

0 TUDÁSSAL RENDELKEZŐKNEK

1. beírod a google-be: HTML kódok

2. megkeresed a neked tetszőt

3. kimásolod a kódot

4. beilleszted a weblapod forrráskódjába

5. valami lesz

KIS TUDÁSSAL RENDELKEZŐKNEK

a netről leszedett kódot szerkesztheted

NAGY TUDÁSSAL RENDELKEZŐKNEK

te írod a kódot

nem kell könyvet venned, az alapok megtalálhatóak az interneten is

ha meg profi szeretnél lenni, akkor ha az alapokat elsajátítottad, iratkozz be egy tanfolyamra(bár ez néha elég sok pénzbe kerül)

2010. okt. 2. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég ha elérem a "kis tudást".Csak néhány alap dolog kellene pl.:google kereső és még néhány dolog.
2010. okt. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!