Valaki egy alap weblapot készítene nekem? Legyen benne minden
Nem másoltam, mármint szóról-szóra, de már több kérdésre megírtam ugyanezt vagy hasonlót, csak kicsit más megfogalmazásban. A fenti ingyenes és prémium témákat sokszor javaslom, mert jók és biztonságosak.
Még egy oldalt küldök, ami hasznos lehet gyakorlás és tanuláshoz: [link]
Ez a legnépszerűbb WordPress prémium téma áruház (fentebb is írtam), ezen a linken minden hónapban le lehet két prémium témát tölteni ingyen. Ehhez regisztráció szükséges, de ez egy perc és megéri.
Annyit érdemes ezekről az ingyenes letöltésekről tudni, hogy GPL licenszben adják oda a témákat, a legfrissebb (aktuális) verziót. Viszont jövőbeli frissítéseket nem adnak hozzá, ehhez meg kell venni. Ezért komoly oldalakhoz nem javaslom (csak ha megvásároljuk), mivel a WordPress-t folyamatosan frissítik (ehhez igazítva a megvásárolt prémium témákat is). Ha a frissítés elmarad egy témánál, az hibát okozhat hosszú távon (gyakori eset, hogy egy régi téma nem működik a WordPress legfrissebb verzióján).
Mégis mire jók akkor a ThemeForest "ajándék" ingyenes témák? Gyakorláshoz, tanuláshoz, illetve az adott téma kipróbálásához. Ezek a prémium témák kezelése más, mint az ingyeneseké, ha valaki most tanulja a WordPress-t, hasznos lehet, ha ezek használatát is megismeri, ráadásul úgy, hogy cserébe egy forintot sem kell fizetni. :)
Mivel egy prémium téma kezelése összetettebb az ingyenesnél, ezért először ingyenes témával kezdeném a tanulást. Ha ez már megy, akkor a fenti oldalról érdemes letölteni a havi ajándék prémium témákat, és ezzel is gyakorolni. Ha már ennek a kezelése is megy, akkor azon a szinten vagyunk, hogy éles oldalba is bátran belefoghatunk, ezen a ponton már érdemes tárhelyre, domainre és ha komolyabb oldalt szeretnénk, akkor témára is költeni.
Most alap vagy minden?
Mennyi pénzed van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!