Melyik a legnépszerűbb frontend framework 2022-ben? Ti mit használtok? React / Angular / Vue ?
Melyek ezek az oldalak vagy programok?
"Melyek ezek az oldalak vagy programok?"
pl. facebook
Most valóban a React a legnépszerűbb, de ez korántsem jelenti azt, hogy a legjobb is lenne.
Kezdésnek itt egy kis olvasmány:
"Melyek ezek az oldalak vagy programok?"
Discord újabb verziói egyre rosszabbak, Facebook is egyre rosszabb, Walmart oldala is egyre katasztrófálisabb
Szerintem pedig már az is sokatmondó, hogy a Discord, a Walmart és hasonló cégek a Reactet választották keretrendszer gyanánt, és nem a Vue-t vagy Angulart.
Bár kisebb apponál szerintem majdnem hogy mindegy, a problémák jellemzően komolyabb appoknál jönnek elő.
Bár én alapvetően Flutteres vagyok, de a React szerintem könnyebb és kevésbé körülményes, illetve a Flutter webre nem igazán alkalmas (egyelőre).
Ilyen cikkeket minden frameworkről lehet találni.
Angular.
Vue-t kevesen használják. A react meg fapados, nem elég struktúrált nagy projectekhez. Sokan nem is nevezik frameworknek, csak lib-nek.
Lehet, hogy fapados, de a népszerűsége miatt több vele a munkahely, én ezt érzékelem. A legtöbb összefoglaló is ezt hozza ki győztesnek. Pl. ez egy Vue-val foglalkozó cikk volt, de a trendek szerint a React itt is vezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!