Miért nem frissíti az index. Html -t?
Figyelt kérdés
A problémám a következő: Frissítettem az index.html -emet. Ezután feltöltöttem a tárhelyemre de nemhogy egyből hanem még napok óta sem az új index.html fogad. Van egy olyan menüpontom, hogy "Főoldal" ez az index.html -re irányít. Ha így nyitom meg akkor viszont a frissített változatot mutatja. Mi lehet a probléma?2010. szept. 26. 14:41
1/9 anonim válasza:
Elírtad a fájlnevet. Ezért most két verzió van a szerveren. Kis betű - nagybetű, htm - html stb.
2/9 Alastor22 válasza:
Töröld a böngésző cache-ét. (Gyorsítótár)
3/9 A kérdező kommentje:
Csak egy index.html van a szerveren. Ha törlöm a cachet az rövidtávon jó megoldás de nem mondhatom ezt mindenkinek akinek nem frissíti.
2010. szept. 26. 15:24
4/9 A kérdező kommentje:
Nem találom, hogy hol tudnám törölni a gyorsítótárat.
2010. szept. 26. 15:44
5/9 anonim válasza:
a böngésződ, hát nekem mozilla, abban pl bel fölül van olyan, hogy:
eszközök > beállítások > adatvédelem fül > törölni az előzményeket > ott bepipálod, hogy gyorsítótár, és > törlés most
7/9 anonim válasza:
meg van olyan gomb is, hogy "Frissítés" valahol felül, szal ha így ráálsz a gombokra, akkor kiírja hogy melyik micsoda,
a frissítést is nyomogathatod, hátha akkor frissül
8/9 anonim válasza:
Ha van index.php is, akkor valószinűleg nem az index.html, hanem az index.php a kezdőlapod...
9/9 A kérdező kommentje:
A frissítéssel tisztában vagyok, nem ez a probléma. Csak index.html van a weboldalon. Valószínű a gyorsítótárral lesz a gond. A szolgáltatótól is hasonló választ kaptam. Köszi aki segített.
2010. szept. 27. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!