Bootstrapet hogyan tehetem be a weboldalba? LEtöltöttem a fájlokat. Melyik fájlt kell és hová tenni?
A dokumentáció:
* [link]
szerint kötelezően két dologra van szükséged:
* a /dist/css/ mappából a bootstrap.min.css-re
* a /dist/js/ mappából a bootstrap.bundle.min.js-re
ezeket kell a weboldalad könyvtárstruktúrájába berakni (alkalmasint ajánlatos a Javasscript-szkripteknek egy "js" a CSS-stíluslapoknak egy "css" mappát létrehozni), majd azokra kell hivatkozni a HTML oldalakból:
* CSS: [link]
* JS: [link]
(ajánlatos a <link> taget az oldal fejébe - <head>...</head> - rakni - [link] - a <script> taget meg az oldal testébe - <body>...</body>, a legaljára tenni - [link] )
A script tagre mutatsz példát? A link tag megvan a headben van.
Én letöltöttem a bootstrapet, és nekem így kellene importálni, egy már létező weboldalba.
#4: A #3-as hozzászólásomban szereplő oldalon mutatnak példát a <script> tag használatára:
de a Bootstrap dokumentációjában is mutatnak rá példát (igaz, külső oldalról, de abból már el lehet indulni).
#6: Igen, ha mind a kettőt beillesztetted, akkor működnie kellene.
Ha megnyitod a weboldalt a böngésződben, akkor ellenőrizheted a webfejlesztő eszköztár (F12 vagy CTRL+Shift+i billentyűkombinációval hívhatod elő) Hálózat (Network) fülével
ellenőrizheted, hogy betölti-e a HTML-oldalhoz rendelt erőforrásokat
Azt hiszem, hogy sikerült. Jól el is cseszte ez a szar az eddig megalkotott weboldalt. Már most utálom.
Azért neked köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!