Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen típusú ban lehet az...

Milyen típusú ban lehet az alábbi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja egy oldalról ki lettem perma-bannolva egy ismerősöm miatt. Nem tudok visszalélpni, akármit csinálok. Fel tudok lépni az oldalra, be is tudok regisztrálni, de utána pár óra múlva kidob a fiókomból. Az oldal nem kér ID-t és nincs mód személy azonosításra. Próbáltam VPN-t használni, próbáltam nevet / adatokat, bankot, mindent változtatni, ugyanúgy ledobott pár óra után. Próbáltam más telefont / számítógépet használni stb, ugyanúgy sikertelenül maradtam. Szerintetek mi lehet a megoldás? És milyen ban lehet ez?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 19. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintetek mi lehet a megoldás?"

A következmények viselése.

2022. aug. 19. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
29%

Vannak oldalak amik figyelik a sütiket is. Érdemes letörölni visszamenőleg az összes sütit az eszközről, és úgy egy próbát tenni.

Az eszközeid amikkel próbálkoztál mindegyik volt azonos hálózaton használva? Gondolok itt arra, hogy mobilon Wifiről és PC-n is ugyan azon a hálózaton próbálkoztál már korábban süti törlés nélkül.

2022. aug. 19. 10:29
 3/3 CspCsj ***** válasza:
0%
2022. aug. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!