Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek így le lehetne...

Szerintetek így le lehetne nyomni ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
Ha csinálok egy olyan oldalt mint ez, na persze jobbat/szebbet valamivel és ráköltök reklámra 5 millió Ft-ot, szerintetek le lehetne nyomni? :D
2022. aug. 2. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
bohóc vagy Te ehhez
2022. aug. 2. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát persze hogy le. Ha tudsz szebbet és jobbat. Kíváncsi lennék hogy milyen szinten állsz, mert valami azt súgja nekem hogy most kezdted el tanulni a html-t
2022. aug. 2. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit összetettebb a dolog ennél. Ezen az oldalon nagyon sok kérdés jó helyen van a Google keresőben, ezért (is) ismert és népszerű. Minél népszerűbb, annál többen vannak fent, és ezáltal még előrébb kerül a Googleban, ez egy öngerjesztő folyamat.

A GYK-t több, mint tíz éve használom, ez az egyik kedvenc weboldalam.

Ha csinálnál egy technikailag jobb oldalt (ez megvalósítható), attól még én nem biztos, hogy átmennék, és sokan mások is itt maradnának, egyszerűen azért, mert nagy közösség áll ez mögött. Ugyanis elsősorban nem a technikai részletek miatt járok ide (egyébként teljesen jól felépített és áttekinthető ez az oldal), hanem mert jó a közösség.

Írtad, hogy reklámoznád, biztosan lenne néhány tagod. Viszont 15+ éves "lemaradást" nem lesz könnyű behozni, közel sem lenne annyi kérdés, válasz és felhasználó rajta, mint itt. Ha nagyon jó a reklámod, lehetséges, hogy a napi új kérdések és válaszok száma eléri, akár még meg is haladja a GYK-t, összességében viszont még mindig itt lesz a legtöbb kérdés és válasz. Ezzel az a baj, hogy ehhez kb. olyan erős reklám kellene, hogy több hónapon át mindenhol csak azt látom, talán akkor felfigyelnék rá. Ettől viszont még nem hagynám itt ezt az oldalt, legfeljebb hozzád is felnéznék néha.

Remélem érted a lényeget?

2022. aug. 2. 17:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Ha 12 év az most volt, akkor igen, most kezdtem a HTML-t. 10 év tapasztalatom van webfejlesztésben.

Csak embereket nehéz lenne rávenni, hogy tegyenek fel kérdést és válaszoljanak...

2022. aug. 2. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Lényegesen jobbat kéne nyújtsál, sok mindenben. De az nem csak a technikai kivitelezésen múlik, hanem sok egyében is. Egy nagyon aggresszív több évig tartó kampány sorozattal és megfelelő támogatással egy kb. 5-6 év alatt talán eltudnád érni a "szintet" és egy további 4-5 év alatt be tudnád előzni. De ez nem pár millió Ft lenne, hanem annak a többszöröse. Pl. az első lépés (és én ezt nem szeretem leginkább a GYK-ban) a reklám mentesség lenne. Ott kéne kezdeni, hogy teljesen ingyenes legyen, de ne toljon a képembe ezer reklámot. Azt jön a kérdés, hogy miből tartanád fenn ha teljesen ingyenes és nincs az oldalon reklám, ez már a Te üzleti rizikód és fantáziád kéne, hogy legyen.
2022. aug. 2. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igény szerintem lenne rá, mert itt rengeteg funkció hiányzik, de ha le is kódolnád egyedül, még össze kellene állítani a részletes kategóriákat, akár ettől teljesen eltérően, és moderálni is kéne folyamatosan. Ez is reklámok/marketing nélkül indult, majd lett népszerű (mivel nincs más), talán lassan magától is ismert lenne. De mintha próbálkoztak volna már ilyennel, csak a dizájn mögött nem volt szinte semmi.
2022. aug. 2. 19:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne oldalba gondolkodj hanem alkalmazásba, ami webről is elérhető.

App -on keresztül nagyobb interaktivitás kivitelezhető, pl. Push értesítéssel.

Illetve WebSocket -en müködjön és automatikusan töltse be az új hozzászólásokat (mint egy chat)

És ami itt nehéz, lehessen követni ki-kinek válaszol, ez hiányzik pedig viszonylag egyszerűen meg lehetne oldani.

2022. aug. 8. 11:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan, hogy le lehet nyomni a Mekit? Le lehet nyomni a Ferrarit?

Persze. Csinálj finomabb hamburgert, olcsóbb előállítással, avagy éppen modernebb, szebb jobb kocsit.

De.. Nem akarlak elkeseríteni. Ez nem fog sikerülni.

Inkább alkoss valami egyedit, újat.

2022. aug. 11. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma ezzel, hogy még ha le is nyomod, utána a troll és a bunkó felhasználók nyomják le az oldalad.

Meg miért akarsz lenyomni mást? 12 éve tanulsz webfejlesztést, azért én speciel felhasználóként egy tapasztaltabb webfejlesztőtől már nem kisgyerek versengést várnék. Hanem kreativitást. Miért nem találsz ki valamit teljesen újat, és teljesen eltérőt, és teljesen mást.

Szerintem az izgalmasabb, mint egy hasonlót alkotni, amit már amúgy is széttrolkodtak a trollok és a bunkók.

Legyél kreatív! Valósíts meg valami olyan projektet ami senkinek sem konkurencia, és tedd ezt úgy, hogy az embereknek eszébe se jusson trollkodni vagy bunkóskodni. Ez a legnagyobb webfejlesztő projekt a világon, hogy valami olyat alkoss, aminél az emberek értik mi az, és úgy használják ami a rendeltetése, és tiszteljék is a munkád. Szűrővel is és szűrő nélkül is.

2022. aug. 18. 20:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazad van 9-es, de én pont olyanra gondoltam, ahol talán nem lenne értelme hülye válaszokat írni.
2022. aug. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!