Hogyan kell egy erotikus weboldalt elindítani? Mekkora pénzösszeg kell hozzá? Mi kell az elindításához? Mik a teendők ahhoz hogy belevágjon ilyenbe az ember?
Őszintén szólva megélhetés céljából szeretnék indítani egy erotikus weboldalt. Hasonlót mint az Onlyfans.
A rosszindulatú,lefitymáló,lenéző,bunkó
megjegyzéseket MELLŐZZÜK!
KÉRDÉST TETTEM FEL,NEM AZT HOGYAN KELL A MÁSIKBA BELEKÖTNI!
Köszönöm előre is a válaszokat!
n + 1 ilyen oldal van már.
Még kulcsszavakat se kell beírni, a reklámokban is ez van.
Én egy olyat szeretnék mint a spaceX, csak nem a marsra hanem az Io-ra mennék vele. Hogy kezdjek bele?
A rosszindulatú,lefitymáló,lenéző,bunkó
megjegyzéseket MELLŐZZÜK!
KÉRDÉST TETTEM FEL,NEM AZT HOGYAN KELL A MÁSIKBA BELEKÖTNI!
Én 3. év végén járó Mérnökinformatikus egyetemista ként is meg tudnám technikailag csinálni az oldalt. Hasonló full stack projectet csinálntam most is és szakdogám is egy ilyenről fog szolni.
(Persze nem felnőtt oldal volt)
Szóval technilailag ha én képes vagyok rá, akkor nem hiszem, hogy megcsinálni egy óriási nagy dolog.
Inkább utána a népszerűsítés, üzemeltetés és a felhasználó szám növekedésével esetleges infrastruktúra, szoftverarchitechtúra újratervezés és implementálás lehet durva költség.
Nem szeretem Gattyán Györöt, de egy interjú részletét hallottam, amiről a felnőtt oldalának indulásáról beszélt és neki meg több befektetőnek el kellett adni az ottnukat (vagy jelzálogot felvenni rá, már nem tudom) hogy tudjanak venni szervereket, hogy bírják a látogatók számának növekedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!