Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Reatcban mikor érdemesebb...

Reatcban mikor érdemesebb class komponenst használni?

Figyelt kérdés

Még a reactban kicsit kezdő vagyok, de én úgy látom hogy igazából mind a kettővel ugyan azt lehet csinálni. Kerestem különbségeket, de mindenhol csak a state-et és a lifecycle metódusokat írták. De igazából a fgv komponensben is megoldható mind a két dolog.

Van ezeken kívül más különbség is? Van amikor valamelyik kényelmesebb? Esetleg sebességben van különbség?

Ha kb semmi különbség, akkor ti mi alapján döntitek el, hogy melyiket használjátok?

2022. ápr. 20. 07:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
10 elég sok anyagot lehet arról olvasni, hogy az aktuális trend és a react hogy képes manipulálni a piacot úgy, hogy konkrétan egy hulladék eszköz a munkavégzésre. Érdemes több mélyenszántó cikket elolvasni arról, hogy mivel miket lehet csinálni.
2022. ápr. 24. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

"elég sok anyagot lehet arról olvasni, hogy az aktuális trend és a react hogy képes manipulálni a piacot úgy, hogy konkrétan egy hulladék eszköz a munkavégzésre."

Linkelnél párat?

Szóval a vanilla JS a menő ha jól értem.

2022. ápr. 25. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
12 nem tudom miért mondod azt, hogy a vanilla js a jó. A javascript az alapja mindennek, ismerned kell, de a gyors és hatékony munkához már megfelelő toolokat, keretrendszereket kell használnod. Lehet otthon programozgatni magadnak sima js-ben, de egy munkahelyen az a cél, hogy a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségű kódot álltsd elő, és ehhez megfelelő keretrendszerek kellenek. Egy reacttal nagyon nehéz komplex rendszereket építeni, mert konkrétan azt csinálsz benne amit akarsz, és semmi vezetés nincsen. Ha nagyon nagyon fegyelmezett vagy, csak senior rókákkal vagy körülvéve és mindenki pontosan tudja, hogy mit csinál akkor működik, de ez soha nem lesz így. Egymástól fogjátok átvenni a kapát, és egymás szarját fogjátok túrni. Angularban ez könnyebb, mert alapvetően MVC szerkezetű, és egy komplett rendszert kapsz, amiben dolgozni kell. A react egy sima könyvtár, és minden szarra oda kell figyelned. 40-50 komponenses giga alkalmazásokat egész egyszerűen lehetetlen karbantartani benne (angularban is nehéz). A másik a JSX. Miért jó az? Mi a francért kellett azt kitalálni? Mi az előnye? Ez egyéni vélemény, de egy öntökönszúrásnak tartom az egészet...
2022. ápr. 25. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!