Melyik blogot érdemesebb választani? A blog.hu-t, vagy a blogspot.com-ot?
A blog.hu n, kizárólag pénzért rakják ki a posztokat az indexre, nem is kertelnek, asszem így fogalmaznak "van az a pénz".
50 ezer egy napra, meg ilyesmi lehetőségek vannak ott. Esetleg belsős körökből kirakják valami ismerősüket..
Nem tudsz egyedi egyedi mobilnézetet sem csinálni.
De hogy melyik a jobb a kettő közül?
Az szerintem függ a témádtól is.
Ha meg két helyen blogolsz egyszerre, ugyan azokat teszed közzé, a kedves google az egyik, vagy mindkét oldaladat büntetni fogja, nem rakja be a találatok közé.
"A blog.hu n, kizárólag pénzért rakják ki a posztokat az indexre, nem is kertelnek, asszem így fogalmaznak "van az a pénz"."
Ez hazugság. Én sose fizettem érte, mégis majd' minden hosszabb cikkem kikerült, legutóbb március elején. Valóban van olyan lehetőség, hogy ha fizetsz érte, akkor tuti kikerül, de olyan horribilis összegeket kérnek, hogy szerintem nem sokan vannak, akik ezt a lehetőséget igénybe veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!