Mikor élesedik be, mikor lesz rendes favcionom az átköltöztetett blogger blognál?
Tudjátok, most van a különböző büntetési szívásos időszak, a régi, a törölt urleket indexeli,stb, stb,(ezek már nagyon lassan enyhülnek) és most a favcion is az a kék földgömb, ami az új blognál/ indexeletlen oldalaknál is szokott lenni..
Most az elrendezésnél nincs is ott a favcion váltás ikon..
Az új blognál sok ideig tartott míg "beélesedett"(megjelent a rendes favcion), de már nem emlékszem rá mennyi idő volt.
Hátha érti valaki! :)
A bloggernek semmilyen kommunkikációs felülete nincs, van egy visszajelzés opció, de igazábol halott..
Ameddig földgömb a keresőben a favcion, addig nem igazán éles egy blogger blog, nem tudom jobban elmondani, hátha érti valaki! Köszi azért! :)
Még az előzőhöz:
Ameddig ez a favcion, addig nem igazán szuperál egy oldal sem, ez a tapasztalat.
A bloggernél is idő míg átvált blogger(éles) favcionra, utána már hellyel közzel megy rendesen a blog.
Amíg ez a kék földgömb van, addig kivesz a releváns találatok küzül, illetve be sem rak.
Az elején volt ilyen, már nem tudom meddig tartott, azért kérdeztem h hátha tudja valaki. :)
Lehet hogy az lesz, még ezt a költözést megpróbálom, hátha túléli az oldalam, igen, a blogspot hiába google dolog, elég sok mindenért büntet, illetve majdnem mindenért..most az url változás után a régi, a törölt url eket indexeli,de mindegy is..ezt már említettem, nem taglalom mert lelőnek aki unja (azt hiszi nekik írom :D)
Azt hogy átvált normális favcionra még megvárom a domain előtt..hátha.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!