Nethelyen hogyan kell egy weboldalt jelszóval levédeni?
Előre is köszi, ha időt szakítasz rám. Hobbiból foglalkozok csak informatikával, ezért előre is elnézést a pongyola megfogalmazásért.
Nethelyen szeretnék egy weboldalt üzemeltetni, aminek a tartalmát teljesen le szeretném korlátozni jelszóval. Saját gépen, helyi szerveren sikerült megoldani, hogy a htaccess és a htpasswd -el felugorjon a belépőfelület.
A nethelyes tárhelyhez filezilla-n keresztül férek hozzá. Azonban fogalmam sincs hogy milyen utat kéne megadnom a htpasswd-hez.
Folyton server hibát ír ki az oldal. (a tárhely teljesen üres csak a .htaccess, .htpasswd és egy index file van benne.) Gyanítom hogy minden a gyökér mappában van, de nem tudom, hogy egyáltalán mihez van hozzáférésem. (raspberryt használtam apache webszerverhez, ott szép struktúrája volt az egésznek, itt semmi) El vagyok veszve. :D Kérlek segítsetek.
Alternatíva:
<?php
if(isset($_GET['key']) && $_GET['key'] == 'atejelszavad'){
//tartalom
} else {
echo('401');
}
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!