Melyik a legnagyobb tárhelyű weboldal készítő, ami ingyenes is?
site 23- at próbáltam, de 200 oldalnál többet nem enged.
gportál annál mennyi van?
vagy van más weboldal készítő, amely ingyenes és vagy 1000 oldalt lehet csinálni?
3*2=9.
3*200=900
A WordPress nem gagyi, sőt egy nagyon univerzális weboldal építő, ami rengeteg feladatra alkalmas. Nagyon látványos weboldalakat lehet felépíteni vele, csak érteni kell a kezeléséhez.
Viszont kezdésnek kell egy jó téma, mert az alapértelmezett valóban nem túl tetszetős (a legjobbak pedig fizetősök). Persze van ingyenesben is néhány egész tetszetős. Kezdésként érdemes megnézned az Astra-t: [link] Itt az Elementor Free kinézeteket ajánlom (ha ingyenesben gondolkozol).
De küldök még egyet, ahol szintén nagyon jó ingyenes kinézetek vannak: [link]
Sőt, egy harmadikat is: [link]
Ezeken az oldalakon vannak ingyenes és fizetős kinézetek is, kezdésnek az ingyenesek bőven jók lesznek, nézd meg a kínálatot, és válassz egy olyant, ami tettszik.
A leírtak alapján nem fog kelleni MultiSite, elegendő lesz aloldalakat létre hozni. Ehhez nem is kell nagy tárhely (ha nincs tele nagy felbontású képekkel, főképp csak szövegek vannak rajta).
Ajánlok egy ingyenes bővítményt: [link]
Ez egy biztonsági mentés bővítmény, így ha az ingyenes tárhely megszűnik, amire teszed az oldalad, akkor vissza tudod állítani bármilyen más tárhelyen (ezt ingyenes weblapépítőkkel nem tudod megtenni, ott ha megszűnik a szolgáltató vagy törlik az oldalad, akkor minden elveszett). Ha van saját mentésed, az mindenképp egy jó dolog, és ez elég erős érv a WordPress mellet. Én a Google Drive-al szoktam összekötni, érdemes külön fiókot regisztrálni hozzá.
Továbbá az All in one WP Security and Firewall bővítményt ajánlom még feltelepíteni és beállítani: [link]
Tárhelynek pedig ez jó lesz ingyenesben: [link]
Ez 1000 Mb tárterületet ad ingyen, ami nem sok, de ha nagyrészt csak szöveges írások vannak az oldalon, akkor elegendő lesz. Független oldalak tesztjei szerint ez jelenleg a legjobb ingyenes tárhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!