Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Látogatás számláló hogyan?

Látogatás számláló hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy érdekes kérdés merült fel. Lehet nagy hülyeség de megosztom :) Tehát adott egy weblap, több hónapja rengeteg látogató. Amit a google analystic rendesen méricskélt is. A napokban viszont felmerült az igény, hogy valahogy ki kellene jelezni a látogatókat az oldalon. Regisztráltam a mystat-hoz. Igen ám...de a kód ugyebár csak a telepítés óta érkező látogatókat számlálja. Kérdés: létezik olyan látogatás számláló ami kijelzi visszamenőlegesen a látogatókat? Pl. Elküldöm nekik a Google jelentést, és a kód beillesztésekor nem 0-ról indul, hanem az aktuális értékről? Köszi, ha valakinek van ötlete.
2010. szept. 12. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj vagy tölts le egy szkriptet! A lényeg, hogy a te szervereden fusson, mivel akkor tetszőlegesen manipulálhatod az adatokat.
2010. szept. 12. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is ezen a megoldáson gondolkodom. Sajnos nem látok más utat. Kérdés, hogy mennyire fogadják el ezt az annyira nem "hivatalos" formát. Oké, a mystat sem annyira hivatalos...de mégiscsak jobban hisznek neki az emberek, mint egy saját fejlesztésnek.
2010. szept. 12. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi az a mystat vagy arról hogy hogyan működik egy ilyen, úgyhogy ez nem szempont. Valamint a mystat-ot is lehet manipulálni, ha én úgy akarom, akkor engem nem számol bele például... tehát ez sem tekinthető "hivatalos" adatnak, de maga a Google Analytics sem.
2010. szept. 13. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos annak a körnek akinek szánom, igenis van fogalma arról, hogy mi az a Mystat. És mi az a látogató. És fő szempont, hogy minél megbízhatóbb legyen, mert ez alapján számolnak el az ügyféllel. Amit te írtál az nem manipuláció hanem egy szűrés. Szóba sem jöhet, saját fejlesztés. Hisz ha beírok 100.000 látogatóval többet azért már komoly jutalék jár. Mellesleg bűncselekmény. Nem, hiszem, hogy van olyan cég amelyik belemenne, hogy saját fejlesztésű látogatás számláló után osztogatja a pénzét. Természetesen a Mystat csak tájékoztató jelleggel volt az oldalon. Az én tapasztalataim azok, hogy amit a legjobban szeretnek az emberek az a google analystic. Lehet, hogy nem hivatalos, de az egyik legmegbízhatóbb, legpontosabb. Nem hiszem, hogy tudod manipulálni, hogy havi félmillióval több az egyedi látogató, mint valójában.
2010. szept. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!