Milyen tapasztalataitok vannak az A2 HOSTING-gal kapcsolatban? (Már, ha vannak.)
Engem legfőképpen a managed vps érdekel. Megbízhatók? Vannak rejtett költségek?
Ha nem a nemzetközi piac a cél, akkor inkább egy magyar szolgáltatót keresnék, akik ráadsul olcsóbbak is:
Ráadásul ide van 5%-os kupon kód is: KUPON9701E5075
Csak a tarhely.eu-t ne írtad volna... Borzasztóan kutyaütő egy brigád, volt hozzájuk szerencsém, méghozzá egy cpaneles tárhelyhez.
A tárhelyen nem tudok új ftp/mysql felhasználókat létrehozni, pontosabban az még meg is, csak éppen használhatatlanok.
A tárhelytulajdonos küldött nekem valami meghívót, el kellett volna fogadnom a gdpr-t, de a jelölőnégyzetek input mezője alapból disable-d volt.
Miután kliensoldalról (a html-ből) kiszedtem manuálisan a disabled-et, működött a dolog, csak éppen semmihez nem volt jogosultságom, majd rákattintottam a vissza a főoldalra linkre ami megjelent, és kiírta, hogy nincs ilyen oldal.
Az adatbázis távoli elérési beállítás után sem működik.
Mindenhez, értsd ftp/adatbázis/adminisztrációs felület, egyetlen jelszót lehet használni, ami biztonsági szempontból finoman szólva nem túl előnyös.
Ráadásul úgy látom, hogy még a gigabites sávszélességet se tudják biztosítani, ami egész egyszerűen nevetséges 2022-ben. Fel nem foghatom, hogy ilyen kutyaütő, semmirekellő brigád hogy maradhat fent bármilyen piacon, illetve tudom miként. This is Hungary baby! :D
(bszki egy cpanelt nem tudnak beállítani, hogy működjön...)
Atyaég azok az árak. 45 dollár? 5 dollárért lehet EU szívében venni (brutális kapcsolat és ping egész EU-ra amit itt a közelben nem találsz) és plusz pénzért Plesk vagy Cpanel licenszet is telepítenek a Németek hogy semmi gondod ne legyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!