Hogyan érem el CSS-ben a böngésző egy másik lapjának a változóit, vagy hogyan készíthetek olyan húzható elemet a lapon, amit ki lehet húzni az ablakból, és ott lehorgonyozni, de továbbra is elérem róla az eredeti lap változóit?
#10 áhhá. Na ez az amit eddig nem említettél. Mármint, hogy helyi fájlokon próbálkozol.
Ha ezt átolvasod akkor érthető lesz, miért nem megy webszerver nélkül. Egy adott domain esetén tökéletesen működne.
Javaslom ha ilyesmivel akarsz kísérletezni, próbálj meg egy valós környezethez hasonló rendszerben dolgozni. Sok bosszuságtól megkímél.
Vannak erre ingyenes tárhelyek is, de még egyszerűbb ha valami nagyon alap webszervert futtatsz a gépeden.
Na igen.
Napokba telt, de én is megtaláltam ezeket. Nem értem, miért korlátozzák?
Milyen biztonsági problémák vannak egy olyan lappal, amit ugyanabból a könyvtárból nyitsz meg?
Csak a kipróbálás megy helyben, a végleges változat szerveren lesz.
Viszont nem tudom állandóan szerveren próbálni, az nagyon lassú lenne.
Szervert meg nem akarok telepíteni a gépemre.
Egyelőre marad az, hogy egy file-ban lesz az összes lap, és üres ablakként indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!