CSS módosításait miért nem érzékeli a böngésző?
Weblapot csinálok, de ahogy át írom a CSS-t, hiába mentem el, nem érzékeli a módosításokat a böngésző.
Például beállítottam, hogy egy menüpontnak, ha fölé viszem az egeret zöld legyen a háttere. Működik, viszont az ehhez tartozó CSS kódot töröltem, a CSS fájlt mentettem, a böngészőn oldalt frissítettem viszont ugyan úgy csinált mindent, mint a törlés előtt.
Viszont ha bezárom a böngészőt és újra megnyitom akkor már észre veszi a CSS módosításait.
Ez mitől lehet, mi rá a megoldás, hogy ne kelljen minden módosításnál bezárni-megnyitni a böngészőt?
Egy megoldás lehet, hogy a úgy nyitod meg a css-t, hogy a végére raksz egy olyat, mintha változót adnál át neki,ami igazából pl: az adott css fájl feltöltési ideje, vagy hasonló
valami.css -helyett valami.css?dummy=210812_23 (persze ez a végén mindig változik ) , a lényege, mivel más az url, a böngésző újra fogja tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!